Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért azt megnézném, amikor a Yamahás, meg az Apriliás összeveszik a Kawasaki kereskedés előtt...
Lehet összefutunk majd, jóéjth
azt mondják 11 körül... mi.... a Gabró szerintem 11:55-kor és akkor pont beér bennünket délben Fehérváron!
Mikor mentek? Legkésőbb dél körül elindulok veszprémből.
hú, csak be ne ráncosodj idő elött!
Aha, a fényszóró meg itt figyel mellettem Egy darab idom nincs a motoron jelenleg, marad a kocsi. Meg lehet jön egy ismerős hölgy, kényelmesebb így. Asszem öregszem
jó az anélkül is!

Nehari..legyünk barik,naaaa
Holnap hozom el a fejidomot a műanyagostól
miért nem motorral jössz?
Nem....megválogatom a barátaimat!
Gyere utánam, nálam a lóerők helyett a nyomaték dominál holnap. Igaz, négy keréken

Na, berottyantottál..?
Pedig rád számítottam, én ezekkel a so4-esekkel ezek után egy métert sem megyek!
Bazz.. .A suli nem hazudik...
Szépen átláttál rajtam...
Sárga vagyok az irígységtől..
Pici!

Nem tudom, hogy megyünk e holnap! Zsanival meg kell beszélni, most ér ide 10 körül! Egyedül nem akarom itthon hagyni! Csak 7 végén tudunk együtt lenni..., de ezt neked nem kell részleteznem!

Délelőtt rádcsörgök, hogy mi lesz!
jaj hagyjuk már, akkor miért nem a ZZR 14OOat raktad be példának és mondtad volna, hogy milyen hülyeség a két tartály.

Elmondom mi volt! Megtaláltad a videót, elcsodálkoztál, hogy eddig azt hitted, hogy motorozási élményt kaptál a vasadtól, de a videót látva rájöttél, hogy ezt még lehet fokozni. Ekkor elkapott a sárga irigység, eszedbe jutott, hogy 3 ismerősődnek is ilyen van és hirtelen felindulásból eldöntötted, hogy jól belénk rugsz. De nem jött be, mert mi tudjuk, hogy mi az ami! ..... pedig már majdnem kölcsönadtam!
Akkor sem úgy kezdtem, hogy milyen bénán néz ki az APRILIÁkon a tartály..csak te magadra vetted..
látod, ha az elején így kezdted volna!
Akkor leszögezhetjük, hogy gyártótól függetlenül ,nem vagyok csöblek párti..
Már rég elvesztettem!

pedig Japán!
Hát, ha ez most megnyugtat, ez sem tetszik..(próbáltam lányosan válogatni a szavaimat)