Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, mostmár dícsérni sem szabad a szépet?
Kezded elveszteni a kontrolt..
Csak semmi erőszak...
Gondolj, a kiképzésen tanúltakra..
Hogy ne csak olasz motoron lássál vizelet tartó edényeket!
Ez az volt...sőt ha itt lettél volna, még a vesédet is szétugráltam volna!
Na, ez volt irónikus...
A tied jobb!
gyűjtöm gyűjtöm....ebben a sárga szinben megbabonázott.
felkerült jobb oldalra a gáz mellé
Nem szítva a tüzet, de mindha eltűnt volna az bal oldali vizeletminta tartó csöblek....
Talán csak nem egy felesleges dolog volt?
Mire ez alatt lesz, kb.85kg lesz teljes menetfelszerelésben..
161Le..110Nm,...108 kg szityyyu, így pontos
Jól néz ki..
161Le..110Nm,...meggyőző..
Mit is?keresztbe-kasul 60al töfögni?
Inkább fogadjunk.!.az érdekesebb..
Minden motor nagyon jó,,,nekem a GSR nem okozott csalódást,,,ha tehetném visszavásárolnám,,,,,Suzuki ár/érték arányban nagyon jó,,,,De a Yamaha is ,meg a tuonó,meg az aprila,meg a kawasaki,meg a Honda,meg a romet,,,faszom,,,két kerék és az érzés a lényeg,,,,,,,,
miért bántja a te retinahártyádat, hogy nem tudnak megfordulni? Ök meg lehet tudnak olyat, amit te nem tudsz!

Számolhatjuk, de vastag füzetet hozz magadnak!
Természetsen nem mind a 16.757 részvevőre értettem...azokra a műmenőkre gondolok, akik tréleren lehozzák pestről a csiliós brináikat(és tele vágják vele a parkolómat+a MOL kutat) majtd fel-alá páváskodnak Alsóőrs meg Kenese között, de megfordúlni már két sáv is kevés nekik..NA RÓLUK BESZÉLEK!
A felvonuláson meg ha akarod, együtt számoljuk mennyi FZ'1N-t & Tounót látunk..
FÚÚÚÚÚ. . FÚÚÚÚÚÚ..
Te annyira...... fuuuuu...... bohocok találkozója! Mondjuk én a felvonulásra gondoltam, de akkor is, brutál, hogy minősíted az embereket látatlanba!
Az alsóőrsi találkozó a bohócok találkája. .azon a héten elő sem veszem a motort,..nehogy valami vakegér kiüsse alólam..
A statisztikára pedíg nagyon kiváncsi lenék...
fél 12kor indulok....kikérjem a kávétokat?
Na még egy utolsót.... abban azt hiszem kiegyezhetünk, hogy nem 1O darab van. Elöbb fog egy olyan szembe jönni, mint tünci! De majd az alsóörsi felvonuláson csinálunk egy statisztikát!
mehet a vita,de én inkább beszélgetésben maradnék
Az én Bimmeremben nincs fiat diesel motor
az én farkam a legnagyobb,,,van róla kép is,,,,megmutassam
Délután már Mislkolctapolca magasságában leszek..
Arra jössz?
11 korán van, de lehet,hogy d.után összefutunk...