Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor már inkább Istambul nagy bazár...Kb. egy minőség..csak a törökök nem akarják megmagyarázni neked hogy első osztályú cuccot vettél..
mindegy, ma mellé mentél a hekknek is, meg a formatervnek is!
Kell neked vitázni!
sosem voltam még Olaszban!
Ebből még semmi, csak jelzem hogy nyomon vagyok..és 6 különböző termékről van szó..
Nem..ott gagyi 3.osztályú cuccokat árulnak első körös(többek között NEKED) olaszba induló túristáknak..
De Tarvisio már a múlt régen az egész város(ka) abból élt ma már csak egy fedett kispiacra szorult az a pár kézműves..
ebből most mi derűl ki?
jó persze, fogadjunk a bőrkabátod is Tarvisioból való!
HALKER..
Innen(is) vásárolok..6 Hekk termékük van..
Fagyasztott tengeri halak
Név Kiszerelés
Hekktörzs, „0” 200–300 g/db
Hekktörzs, „1”–„X” 300–500 g/db
Hekktörzs, „1” 500–800 g/db
Hekktörzs, „IBER X” 250–450 g/db
Hekktörzs, „IBER 1” 450–650 g/db
Interfóliás hekkfilé ---
Reggel itt kezdek..
de az nem te leszel..

nem nem, ez japo precizítás..nem digo bizsu..
akkor gondolom drágább is, ergo a Balatonra tuti nem az kerül!

Csak egyikünk győzhet!
és itt...
"A Földközi-tengert és Atlanti-oceánt lakja az európai partokon Norvégiáig."
azért ez közelebb van mint Argentína..
Egy sorral lejjebb:"Előfordul az is, hogy Norvégiából kapunk alapanyagot, amely ízletesebb, még fehérebb és omlósabb olyannyira, hogy ezt a fajtát halászlének vagy rántott halnak vétek elkészíteni, mert elveszti sajátos finom ízét. Ezekre használjuk csak az argentin és chilei típusokat."
Talán lehet mind a kettőnknek igaza van..
És az hogy Északi tengeri hal még nem zárja ki hogy ide Argentínából kerül..
Persze, hamísítasz egyet... nem hiszek már neked! Kiderül mindjárt, hogy akkora formaterv a motorod, hogy az is olasz!
Nem erre alapoztam, csak most az volt kézenfekvő..tudom hogy Északi hal..holnap utána nézek...szállító, számla..stb..
hát ez már csak szívózás... a tied meg a székletminta doboz!
meggyőztél, a pisi minta csöblek sokkal jobb...
A legrosszabb helyről idéztél.... a wikibe te is írogathatsz, nem mérvadó. Az egyetemen fel is hívták a figyelmet, hogy ha netes hivatkozást jelölünk meg a szakdolgozatban, nehogy véletlenül wikipédia legyen!
A kocka az formaterv? ... a kawámon is olyan volt....a vérszegény fékekhez olyat gyártanak!
Láttam én is és butaságokat mondtak!
ÉSZAKI TENGERI HAL!
Nézz utána..
Biztos, hogy nem, mert erről konkrétan volt a nyáron egy 2O perces riport a TV-ben! A balatoni hekk Argentínából érkezik!