Nem..ott gagyi 3.osztályú cuccokat árulnak első körös(többek között NEKED) olaszba induló túristáknak..
De Tarvisio már a múlt régen az egész város(ka) abból élt ma már csak egy fedett kispiacra szorult az a pár kézműves..
Egy sorral lejjebb:"Előfordul az is, hogy Norvégiából kapunk alapanyagot, amely ízletesebb, még fehérebb és omlósabb olyannyira, hogy ezt a fajtát halászlének vagy rántott halnak vétek elkészíteni, mert elveszti sajátos finom ízét. Ezekre használjuk csak az argentin és chilei típusokat."
Talán lehet mind a kettőnknek igaza van..
És az hogy Északi tengeri hal még nem zárja ki hogy ide Argentínából kerül..
A legrosszabb helyről idéztél.... a wikibe te is írogathatsz, nem mérvadó. Az egyetemen fel is hívták a figyelmet, hogy ha netes hivatkozást jelölünk meg a szakdolgozatban, nehogy véletlenül wikipédia legyen!
Kell neked vitázni!
De Tarvisio már a múlt régen az egész város(ka) abból élt ma már csak egy fedett kispiacra szorult az a pár kézműves..
Innen(is) vásárolok..6 Hekk termékük van..
Fagyasztott tengeri halak
Név Kiszerelés
Hekktörzs, „0” 200–300 g/db
Hekktörzs, „1”–„X” 300–500 g/db
Hekktörzs, „1” 500–800 g/db
Hekktörzs, „IBER X” 250–450 g/db
Hekktörzs, „IBER 1” 450–650 g/db
Interfóliás hekkfilé ---
Reggel itt kezdek..
nem nem, ez japo precizítás..nem digo bizsu..
Csak egyikünk győzhet!
"A Földközi-tengert és Atlanti-oceánt lakja az európai partokon Norvégiáig."
azért ez közelebb van mint Argentína..
Talán lehet mind a kettőnknek igaza van..
És az hogy Északi tengeri hal még nem zárja ki hogy ide Argentínából kerül..
a harmadik kép alatt olvass....éhes is lettem!
ÉSZAKI TENGERI HAL!
Nézz utána..