Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nyomják a vanucccsidat..már 100..kiváncsi leszek menyivel tudod elvinni..200nál nem lesz több..
szerintem..
sokkal..
ja,de nincs nekik méret(megnéztem azexeltet)..és nem ez a modell 50..hanem a gagyibb
Találtam rá megoldást nyugi.

Csak fogadják le a számításaimat.
"a természet nagy könyvében csak az tud olvasni, aki ismeri azt a nyelvet, amelyen e könyv írva van, és ez a nyelv: a matematika. "

Galileo Galilei

Bizony, már szerencsére alkalmazni kell csak
Milyen fura ez a matematika... Ha megtanultad, már nem is olyan nehéz
Te, ez ugyan az az 5Oezres Tschul, ami van a vaterán is.
deriválunk deriválunk? :D :D
Ha elfogadunk egy tanácsot, azzal meg is könnyíthetjük a saját dolgunkat.
Az én tanácsom a következő: Ha kinézel magadnak egy igazán tetsző ruhát, típust, színt, akkor utána ne nagyon nézelődj másfelé, mert bele is őrülhetsz.
(A reklámok ereje. Már úgy beszélek mint egy Allianz-os reklámarc! )
Ez még árba is jobb..
http://cgi.ebay.at/neu-727-wt-...
bele fogok hülyülni...
Akkor hívhatlak bádogembernek?
Azért ma is gurultam picit.. . .
Igaz csak almádi-vp, de gurultam..
Rendesen elvonási tüneteim voltak már..
De ha mindig feleződik, akkor nem mehet át minuszba, hanem tart a nullához, azonban sosem éri el azt
Ez egy ........................ jesszus!
Egyre durvább dolgokat találtok! Nagyon melegszik a pite!
http://cgi.ebay.at/Motorrad-Le...
na ennél keményebbet nem tudok elképzelni sem..
. . . . ..
Jó reggelt!

Nem tudom mit variáltok a bőrruhákkal? Mindenkinek van már egy testre szabott, amibe pont belefér. Ha meg valaki jó bőrre vágyik, akkor sétáljon, vagy moccoljon a nyáron, aztán annyit láthat, hogy megjegyezni sem bírja...
Szép jó napot.

Ma intéztem el a biztosítás váltást; végre. Tavaly fele annyi lett. Gondoltam most is lesz egy kis kedvezmény, erre megint a fele lett. Remélem jövőre is feleznek majd.

A végén még Ők fizetnek, hogy biztosíthassanak.
én most rámegyek arra az FLM felsőre amit agg. talált,aztán a nadrágot majd később..ha már lefogytam..
és tuti melyik méret a frankóóóó
Túl ezüst..nics púpja..a nadrágja tetszik de a felsője nagyon ezüst..nekem..
de neked ha tetszik,vidd..egyébbként biztos jó,meg a te mocidhoz jobban megy..menny rá..biztos occón megkapod..
Lestem, de a zöld óta nem láttam olyat ami megfelelő lenne...

Azon kívül ugye hétvégén voltam a boltban de nincs női ruhájuk így próbálni sem tudtam...
Neked miért nem kell?
tied.. pepita mocihoz, ...bádogstyle