Hölgyek, Urak!
Lesz valami a hétvégi motringból?! Ötlet, javaslat, valami! Ki menne gyerekkel (gyerekbarát pub ), asszonkával, aki vigyáz a gyerekre, ki ér rá (aki nem hajoljon közelebb ), blablabla. Ne tolongjunk, mert a sok lehetőségből nem lehet választani!
Még az is lehet, hogy ha sokan megyünk ki tudunk csiholni motoros kedvezményt. Vagy ha nem lesz kedvezmény, akkor levesszük a gyerekekről a pórázt és ...
Hogy nekem jó-e, azt majd én tudom! Neked viszont most azért jó, mert jön a tél és ráérsz még bogarászni alkatrész után.
(Használd a válasz erre gombot. )
Jó neked!
Én tegnap este buktam egy el egy komplett kerékszettet ebayen .
35 euróért ment el.
Szerencsémre nem gond ha csak a németeknek küldenek és így hamar találok másikat.
Köszönöm a tanácsod! Az elejétől fogva így csinálom. Az a ciki, hogy este ismét menni kell. Tiszta zombi szoktam lenni a 2-3 éjszaka után. Mondjuk semmit nem szedek, és nem is fogok. Káros szenvedélynek elég a motor.
Én 10 év éjaszakázás után,hasonló tapasztalatokkal mint te(alvás terén) úgy tudok viszonylag nagyobb(5-6óra) alvást produkálni vasárnap reggel,hogy teljesen besötétítek,vakra és semmi zaj..
Eddíg ez volt a leg célravezetőbb ..Próbáltam már sok mindent,enyhe altatókat ,füvet ,de smmi..3-4óra alvá után 9-10 körül felkeltem akkor is ha hajnal 6kor kerültem ágyba..
Nézz át!