Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Részben zárt, a tető zsugorfólia
OK! dec. 10-től jan 2-ig nem dolgozom! Szólj nyugodtan! Van tapasztalatom targonca-driftben is! (Remélem zárt a targid! Nem nagyon bírom már a hideget! )
Kösz, most nem. Télen amikor -20 fok lesz te leszel a dublőröm a targoncámon
Főleg hogy 2006-os az utolsó korrekt eladótól való elkerülése, onnantól kezdve bírságok.
Reggel csörögj rám, ha kellek! Most megyek, mert kell egy kis kultúra is, és irány a színház!
Előbb járj utána. De ha tényleg kamatos kamat mindenhol akkor nem nagyon lesz olcsó. De ez sok mindentől függ.
Hát nem tudom, egyre inkább szimpatizálok azzal, hogy eladom így 125/50 -ként. Nem szeretnék nagyon belenyúlni :S
Igen ezért mondtam, hogy vagy te kifizeted helyettük, vagy ráveszed őket, hogy fizessék ki.

Addig szerintem semmit nem tudsz majd intézni. De ne legyen igazam.
Csak egy utolsó kérdés! És szerinted utólag be fogják fizetni? Mert én nem tenném, ha sundám-bundámoznék.
Ha nem változott a rendszer akkor szerintem ez várható. Az lenne a nagyobb para, ha kamatos kamat meg ilyesmi. De nem akarlak megijeszteni, tényleg beszélj egy profival akinek ez mindennapos.
Én meg megdolgoztam érte! Mondjuk rá is ment vizsgával együtt 2 órám...
Akkor most menjek, vagy ne menjek?
Okmányra rákérdeztem, azt mondták hogy akik nem iratták át, azoknak kell az APEH felé fizetni, de nekem, mivel én átiratom, nem. A kérdés csak az, hogy forg. helyezhető-e addig, amíg nincs kifizetve a tétel?... hmm
Kösz, de már vettem magamnak targonca jogsit
Én is úgy hallottam, hogy büntetést kell fizetni, nem is keveset. Ha az rendezve, utána jöhet a következő tétel...
Húha... komolynak hangzik...
Pont ráérek, de nem a targival közlekedek. Ha gondolod szívesen leszedem a cuccot! Csak legyen aki összetakarítja utánam a romokat...
Félre a tréfával! Ha kell tényleg segítek!
Bár nem tudom a tapasztalatot, de sok pénz kell hozzá. Mert valószínűleg nem fizettek semmit az átíratáskor az APEH nek. Vagyis amíg nincsen rendezve a pénzügyi része addig szerintem nem fogják vissza helyezni. Ilyenkor szokták, hogy vagy szólj a tulajoknak, hogy fizessék be, de általában ilyenkor nem csinálnak semmit, vagy te fizeted be a ő büntetésüket. Remélem, hogy nincsen igazam, de szerintem ez lesz.

Amúgy, ha bemész az okmányirodába ott nagy bizonyossággal pontosan kitudnák elégíteni az érdeklődésedet.

Kocsinál nekem már volt ilyen, de ez már 8 éve. Akkor fizettem az államnak 2x. De még úgy is megérte.
Okés, megpróbálom, köszi
Hétfő 10, a raktáramban, jön a kamion
Keresd a biztosítós topicban DrBear-t! De szerintem hagyd a francba, nehogy Téged is megráncigáljanak miatta.
Sziasztok!
Feldobtam Fehérvár topikban is, de hátha itt is van valaki aki vágja a környéki gyakorlatot, vagy hogy ezt hogy kell.

Vettem egy mocit. 2007-ben forgalomban volt. Székesfehérvári tulaj.
Ez a tulaj eladta Kálozra, és be is jelentette. A Kálozi azonban nem iratta át, ezért kitiltották a forgalomból. Ellenben bejelentette, amikor eladta Seregélyesre, a seregélyesi viszont szintén nem iratta át. Abai okmányiroda határozatával tiltották ki a forgalomból.

Tehát van egy tulaj akinél forgalomban van, majd eladta, majd ő is eladta, de nem iratták át, csak bejelentették.

A seregélyesi nem jelentette be hogy eladta, de eladta, aztán kalandos úton (nem lopott!) hozzám került. Hogyan tudnám ezt újra forgalomba tenni?

Amim van: forgalmi, törzskönyv, rendszám, motor.
Kellene írni egy adásvételit a székesfehérvári tulajjal, aki az első volt, és még mindíg az ő nevén van a törzskönyv? Vagy a seregélyesivel, és kell az összes "közbülső" adásvételi? Vagy csak elég a seregélyesivel, mondván az okmányban ottvan a többi?

Valami tippje valakinek, esetleg tapasztalat?
A viccek topicban van videó arról, amiről beszéltünk! Nagggyon komoly! (R1 krossz motor)
Nézegetem a gumikat a zebay-en, de drágák, és inkább újak vannak. Itthon van 1 pár jó állapotú 24e pénz.
Hol targoncázzak?
Hali

Majd ledolgozod

Üdv
Gábor