Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Városban 8, kényelmes tempóban országúton 5, átlag 6. Szerintem ez elfogadható a teljesítményéhez képest.
Csak Neked 3,5-öt!
Én maradok az unalmas hétköznapoknál! Ráülök, beindul, használom, semmi gond, télen spórolok a telcsiszámlákon, így nyáron ismét tudok motorozni a sok telcsin spórolt benzinből,... De miért is magyarázom Nektek mi a jó! Ettől lesz emberközeli a Kawa: mindig mellette kell lenni, hogy menjen néha egy kicsit!
Szerintem azt gondolta hogy az idő pénz, mert tutira a dátumot is hozzáadta a számlához.
Mennyit eszik eresztés nélküli időben? Ha túra tempóban mész.
Azért a Kawáknak is megvan a maga előnye:
-Messziről hallják, mert csörög minden benne;
-Télen @rash barátunk nem unatkozik;
-Nekem meg van kit hívogatnom unalmas perceimben hónapokon keresztül;
-És ha nem folyatja el a drága nedűt hanyag embertársaim miatt, akkor elég baráti az étvágya
Bocsi! Még jó akart lenni! Vagy koko?
Még kó, hogy nem hozzád vitte!
A rizst is meg lehet fejni?
Tárolási dijat nem kért érte véletlen? Én úgy gondolom ha ennyit áll nálam egy javitásra váró motor, minimum hogy fizetsz havi 5öt mert foglalja a helyet
Itt rizstejből!
Milyen fagyi? Tudtad, hogy a fagyi tejből készül?
A kép Iszkaszentgyörgyön készült! Finom volt a hambi meg a rizs fagyi!
Kivéve akit szeret, amíg meg nem csalja!

Nem mondhattam volna magam sem szebben.
Akkor nem eszik kevesebbet.

De jó hogy kifinomult az orrod a drága dolgokra.
Mondtam neked motort kell venni és nem kell szerelgetni!
Például: HONDÁT! Igaz Blacious?
Ez a motor nagyon szereti a kihívásokat. Szó szerint a tűzzel játszik ha ilyeneket művel!
Melyik volt az a film amiben a kocsi egy féltékeny dög volt aki kinyírt mindenkit?

Christine-Stephen King talán.
Csak nem gondolod hogy 120 ezerért (+ néhány használt főalkatrész árának a fele), hét havi munkában még meg is húzzák a leeresztőcsavarokat?
Ez a benzinszag az észlelés előtt pár kilométerrel jelentkezett először. Megyünk még párat, és volt csavar nincs csavar!
Legalább akkor attól kevesebbet eszik mint eddig. Mármint amióta elhoztátok.
Volt hely a telómban, úgyhogy lefilmeztük volna! Safety úgy is megígérte a motornak, ha nem lesz jó fiú fel fogja gyújtani. Így a gép elkezdett önálló életet élni... Tiszta horror!