Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezért jó, ha Anna velem van! (De rég is volt róla szó! )
Holnap este bemutathatod majd élőben is!
Aztán felvesszük és felrakjuk a sportmotorra! Csak úgy záporoznak majd az 5-ösök!
De már kezdek félni, hogy ha megállunk a parkolóban szétzúzza magát.
Bár most igy bele gondolva kicsit durván nézhetnek otthon rám.

Beöltözünk.......egy székre leülünk majd lassan elkezdjük önteni a benzint a földre, néha megállunk pihenni....hűtőből elő a pia.....vissza szék és tovább öntjük a benzint.
Mennyire volt pontos a deszkás-szilikoncsöves-olajos szinkronizálásod?
Már megszokhattad volna!
El estél?
És ez szörnyűűűűűűű......................
Könyökömről lejött a bőr Pulcsi dörzsöli, meg aludni is frankó lesz
Akkor neked jobban folyik a benzined a sehol, mint Safety-nek a leeresztőcsavarnál!
Viszont a karbit beállitom itthon - igaz az injektort meg pontosabban lehet - viszont elektronikus, plusz hibaforrás. Fene tudja melyik a jobb. Szarjunk rá, a lényeg hogy megy
He he he........akkor szörnyűbb, mert nincsen XX em és 7 et eszik.
Asszem nekik injektor térkép beállítás van. De nekem meg át kellene állítani a 2001 utáni adatokra. Viszont aki megcsinálná az nem hajlandó elárulni, hogyan tudom otthon megcsinálni.
Bár Neked úgysincs XX-ed!
Majd meghallod a hangját. De tudom, hogy kevesebbet enne.
Az injektorokat is kell néha szinkronizálni ha jól tudom.
Nekem már 1 liter ide-oda nem is számít!
Rakd vissza a gyári dobot, azt nézd meg úgy. Úgyis csak hosszú távon használod!
A haverom szerint, akinek az SV 1000 van, az injektor előnye, hogy kisebb a város-országút közti fogyasztáskülönbség. Azaz ami elmegy a vámon, megjön a réven.... Vagymi.
Ennyit elviselek egy üzembiztos működésért! Szerintem!
Engem már az idegbaj keringet miatta. Nekem ugye pont az első injektoros volt és 2001 től volt egy injektor beállítás náluk. Hát ez van, de ha már 500 Ft lesz a benya elviszem egy beállításra.
Valahol igazad van. Viszont az ülése kényelmesebb és talán a lengői is kíméletesebbek a veseköveimmel.
Az nagyon jó.
Elkeserítés képen, azt hallottam, hogy a karbis XX 1 lityivel kevesebbet fogyaszt a z injektorosnál!