Elvileg nagyítóval nézik, de mivel magyarisztán nem a korrupció melegágya, ezért esélyed sincs arra, hogy megvesztegess bárkit is! Bár van az a pénz, amiért korpásodik az emberek haja!
Azon gondolkoztam, hogy vajon ha blokkot kell cserélni, akkor ha nem akarom átpapiroztatni, mert az ugye pénz szinte a semmiért, akkor ügyes emberek meg tudják-e oldani, hogy a blokkszámot felhegesztik, majd belevésik a régit. És hogy ezt eredetvizsgán ki lehet-e szúrni? Mivel vizsgálják ott, röntgennel? Lehetne egyedi blokkszámom: &rash001
Géesikszereket sem nagyon kell nem? Összetörik öket mielőtt a kopó alkatrace cserés lenne
Honda? Nem is tudom kinek van olyan tákolt motorja hogy még blokkszám sincs benne
Ma gondolkodtam rajta, hogy veszek egy ilyen szinkronizáló órát, valami olcsóbbat és akkor szinte mindent meg tudunk csinálni az autószerelő haverommal (SV 1000).
Nekem a négy órás nem jött, ez az olajos szimpatikusabb, pedig volt órás is kölcsönbe
Honda? Nem is tudom kinek van olyan tákolt motorja hogy még blokkszám sincs benne