Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként meg utálatos majmok vagytok
...szar
Nekem is volt, de ha kérdik letagadom.
Mondjuk én elve egy méhtelepről bányásztam ki és kilós áron vettem meg, de összeraktuk hogy menjen.
2 fokozatú váltóból az egyik fokozatban le volt darálva a fogaskerék. Ezt felhegesztettem és flexel kifaragtam újra a fogakat.
Karburátornak egy simsonét raktam fel, mert az eredeti kriminálisan vacak volt. Így már 50-et is tudott menni.
Rugózása nem volt, az össze volt rozsdásodva. Gumi az eredeti volt, tökéletes profilmélységgel és bakelit keménységgel.
Egyedül a gyújtása volt zseniálisan jó, félvezetős. Oroszok ebben elég jók voltak.
Kétszer mentem vele, aztán eldurrant a szimering és odaadtam az egyik srácnak akivel ki akartam szúrni
Ini fele basszus nem unios.
Az uniós fele slim fit a bejovos meg Anllela Sagra.
Dagadt???
Ez a dagadt!!
Na ez dagadt. És a paplanszaj is csökkenti az élvezeti értékét.
Szaladj át a műmájerbe, na. Van még miért kínlódni...
Csak nem emlékszem, hogy most te a vékonyabbakat szereted, mint ini, vagy mindegy neked , mint zsoltinak, vagy hogymivan
A világ megérett a pusztulásra, na!
A tizedik éves kislányom s a hasonló keresztfiam
De ebben a melegben inkább a vízre szavaznak.
Amúgy köszi
Mennyi bimbo
Gyerekek vannak? Rezin van valami dínópark...
Amúgy Szigliget fasza
Sümeg se messze
Na szart a horgotokra!
Eddig jó
Most fekszek,mert hajnalban megyünk révfülöpre pecázni................vagy a badacsonyi mólóra
Ma Szigliget volt kipipálva
A többiek még nem voltak erre,én meg szívesen viszem őket mert szeretem ezt a vidéket
Nyaralás hogy telik?
Tegyél fel jobb képet....................................amin nem középen van
Amúgy szép
Ez egy zuhanó ambras cet csak még nem indult el a valoszinutlensegi hajtómű.
Mi ez a sz@r?
Csak miért középen van?
Egy vicc jut eszembe : nő kérdi a férjét ebéd közben :hogy ízlik a kaja? Ferj: veszekedni akarsz?

Amúgy
Teljesen úgy néz ki az a motor, mintha egy "nyakkendős bikáé" lenne ! Egyébként légy szíves és homályosíts fel minket, mint érdeklődő köznépet mert szeretnénk tudni , hogy milyen motor is az a Riga ?!
Erre a sztenderd kerdesem:
Hazudjak?
Más téma. Dicsérjetek már meg a motoromat
Rögtön csend van. Nagyon félnek a nácizástól a mai napig... Ezért kb senki nem fog komolyan fellépni itt a bevándorlók ellen....