Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A f@sz ütné ki a szemedet.
Sziasztok carbonfelnikre gyűjtök, aki gondolja adna beele pízt adok egy j számlaszámot azt lővitek rá a sok tízezret! ne csóroskedjatok baszááátok! Motoroztok az meg úri sort szóval van lé.... nah, szóval utaljatok bőséggel... HA sokat nyomtok akkor veszek egy pár brembó féknyerget is.....

Ívelünk ki abbból a szájbabaszott válságból, meg teljesítünk jobban. szóval ne csóroskodjatok Má...

Vicccelek mielőtt sokan lőőőnétek a számlámra a pénzt. Leállítanám azt a sok buzgó összetertó motorost!
Volt egy ismerős azt egy mamzi tornádo el. biciklivel ütötte el a főtren.3 hónapig lábadozott.
Eddig szerencsém volt motorozás közben még nem tört semmim,gyalog már törtem ketté a bokám
Sima zúzott bordát 1 hónapig éreztem.
A darált bőr 2 hét volt.
Nekem a törött medence még mindig fáj. Igaz össze sem forrt mindenhol
Nekem a repedt felkarcsont 2 év után is fájt
A borda gyorsabban meggyógyult, bár az jobban fájt
A múltkor ott endúrózttunk!
Na,így már kerek
A borda tud cefet sokáig fájni,és nem csak a törés,a zúzódás is.
A csuklóm fájt jobban, de azon semmi külsérelmi nyom nem volt - mire hazaértem (4 nap múlva), már tudtam használni normálisan, mostanra meg a fájdalom is teljesen megszűnt.
A sípcsontom körül eltűnt a cipónyi lila daganat, már csak az a 2 centis, kemény púp maradt, az is csak akkor fáj, ha megnyomom, egyébként nem - de hát minden kis aszfaltsömörrel mégse rohangálhatunk dokihoz. Szóval nem....
Látod,ha az esztelen csapatás lenne simán megúszod.
Mondjuk jobbulást,orvos látott már?
Mint a viccben... A hasonlóság a motor meg az életed közt. Ha nem megy, be kel rúgni
Egy fotó kedvéért akartam megállni a szépvízi víztározó ipari útjának bejáratánál. Az aszfalt jó volt, az út szélén meg kisebb nagyobb (30 centi mély is) kátyúk, és emberfejnyi nagyságú kövek. Az első kerék valahogy belezuttyant egy ilyen likba (5-6 km/h sebességnél), és már borultam is befelé jobbra a kövek közé. A csuklómra estem, meg valamibe rohadtul bele rúgtam a sípcsontommal: azóta sem gyógyult meg, 2 centi magas púp van rajta. A plexim sérült, a fékkarom kiflibe meghajlott (volt tartalékom - kellett is), a kipufogót bactam össze rendesen... A motor alól ki bírtam mászni, se a sérült csuklómmal nem bírtam a gépet felállítani. Tíz perc múlva jött egy furgon, azt megállítottam, a két román fickó állította talpra. Közben persze tele folyt benyával, szóval még karbit is szereltem. Aakkor este fel akartam adni az utat, de egy masszív berúgás után másnap folytattam.
Ez tényleg hülyesé,tegnap voltam pesten,borzalmas,mondjuk kocsival roszabb.............motorral a tojásfőzés garantált.
Igaz még haza is kell mennem.
Én leszek olyan hülye,túrázok befele melózni
Na ezt hogy sikerült?
3 hete, mikor Erdélyben betakaróztam a GS-sel, tudtam volna róla fekvő képet csinálni. De kisebb bajom is nagyobb volt annál, mintsem hogy fotózgassak...
Fekvőkép nincs?
Ha érdekel, ebből a képből lett kiragadva direkt a motor. és kifejezetten állóképet akartam csinálni:P
Na én is iszom rátok
Épp a megérdemelt fröccsömet iszom salföldön
Ki az a hülye aki ilyenkor túrázik?
Egészségetekre , és a Bátyádnak meg főleg,meg még vagy 80 születésnapot kívánok Neki !! Vigyázz Valaki részeges a kezedre ne lépjen !
Szevasztok ma buli van bratyó szülkenapi egészSegg mindenkiNET...
Te nem tudsz fotózni