Azért mert kell 😆
Már nem emlékszem melyikünk volt, de itt is van olyan akinek vissza varrták. Kérdezd meg őt, hogy mire gondolt.
De tipikusan nem úgy nyúlsz oda hogy tudom hogy simán bedarál a gép, de azért én piszkálom.
De aki csinál kétkezi munkát az tudja ezt. Nincs olyan hogy ne sérülne az ember, még ha nem is egyből csonkolással. De író asztal mögött ülőnek ezt nehéz elmagyarázni.
Aha, szóval neked az a fotós tudás hogy egy már akkor is gagyi gépen sikerült jól exponálnod? Hát nem. Azt egy buta automata is megoldja. A kép komponálása picit más szint mint amit te ezek szerint el tudsz képzelni.
Nekem úgy tűnik inkább te voltál az a majom aki megvette a drága fényképezőgépet, és azt hitte hogy ő a király mert nagy volt a frontlencséje 😂
Ennyi a lényeg ini!
Amúgy meg jobbulást Neked. Csakis az örök elégedetleneknek szar az élet. Még... még... még... semmi nem elég.
Azt a játszma végén mind egy dobozba kerülünk. 😃
Holnap baszatom egyet... estére meg Ákos koncert vip jeggyel (asszony kedvence) ódi arénában. November 5-én meg Dickinson koncert a győri filharmónikusokkal, na oda meg mindenképpen megyek!!! ✌️
ez csak nézőpont kérdése
pl nemrég elbasztam az egyik ujjam, lehetne bánkódni hogy milyen szar nekem, de a többi 9 meg fasza szóval én annak örülök
egy ismerősnek a szüretelőgép leszedett 3 ujjat is neki sokkal szarabb mint nekem, szóval bár van némi kellemetlenség az életemben mégse annyira gáz a helyzet
pl kérdezd meg a sok csövest mi erről a véleménye
azt leszámítva hogy a társadalmunk seggén ők a pattanások egész jól elvannak
amúgy nem mindegy a főnökváltás, hiszen az mind lehetőség, és mivel lehetőséged van váltani elméletileg nem fognak annyira kizsákmányolni mint ha nincs választási lehetőséged
igaz elméletileg, hiszen látom hogy gyakorlatilag ez nem egészen így van, de örökké mozog a nép egyik szar cégtől a másikig aztán egyszer lehet megtalálja a tutit.....
pl nekem már megvan, kis munka kis pénz nagy nyugalom, ezt 500 éve nem sikerült volna összehozni, eddigre már régen széthordtak volna a farkasok
Sztem pont te nem érted a lényeget.
Most azt mondod a főnöködnek hogy nem, akkor elzavar vagy elmész - egy másik főnök alá... akkor nem qrvára mind1?
Vagy megteheted, hogy nem dolgozol - akkor mehecc a híd alá, ahol "összevernek, szarabb esetben ki is folyatják a véred"
Mi a más? Ugyanúgy kényszer alatt gályázol.
a lényeget pont nem érted
régen ha azt mondtad az uradnak hogy nem akarsz valamit tenni akkor legalább jól összevertek, szarabb esetben ki is folyatták a véred, esetleg családostól
de ha élve megúsztad akkor ugyanúgy menni kellett, még elköltözni sem tudtál.....
most ha azt mondod a főnöködnek hogy nem akkor az a legdurvább hogy annyit mond akkor húzz innen a picsába, attól még ezer másik helyre el tudtál menni vagy ha nem volt kedved akkor eladsz valamit és abból eszed a napi májkrémeskenyér adagod
az hogy az emberek többsége hiábavaló faszságok miatt csinál magából rabszolgát nem ugyanaz mint ami régen volt
Rabszolga... mert te mi vagy? Azért gályázol, hogy megélj. Éppen nem ütnek, de ösztökélésnek kapod a sárga csekkeket mindenhonnan ☹️ és ezért kell nyomnod a melót.
Nem követ cipelsz, hanem bútort! 😅
A panelt is jobbágy húzta fel, csak abban az időben házgyári munkásnak hítták 😁 Ha ma neked kell csinálni, géppel vagy kézzel, mindegy - akkor is jobbágy csinálja 😂
de aki építette, munkás, az megélt belőle, amit kapott érte - pont, mint ma. A kő az meg kő ma is, ő nem tehet róla, hogy most 100 Ft-nak nevezik, régen meg fél krajcárnak 😅
Már nem emlékszem melyikünk volt, de itt is van olyan akinek vissza varrták. Kérdezd meg őt, hogy mire gondolt.
De tipikusan nem úgy nyúlsz oda hogy tudom hogy simán bedarál a gép, de azért én piszkálom.
De aki csinál kétkezi munkát az tudja ezt. Nincs olyan hogy ne sérülne az ember, még ha nem is egyből csonkolással. De író asztal mögött ülőnek ezt nehéz elmagyarázni.