Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát mondjuk ez érthető, hogy nem tetszik az ukránoknak. Az országuk jelentős bevétele származott a gáztranzitból. A jó néhány éve tartó ukrán orosz vita következménye ez. (kezeit széttáró) Az oroszok így tartanak be ukrajnának. Ez érvágás lesz nekik. Eddig sem voltak gazdag ország most aztán végkép kiesett a csöcs a szájukból.
hát maximum ti(fetrengős) én hamvasztatom magam 😂
ezt most pont ininek írod(kérdőjeles) 90-ben otthagyta a MÁV-ot azóta nem dolgozik és még is vagy 140 kg 😂
Ini nem gályázik(ujjával nemet mutató) Mert nem szeret gályázni(kezeit széttáró)
Ini heverészik a kanapén, mert azt szereti csinálni(kezeit széttáró) és qrvára nem érdekli másnak a nyűgje nem hiányozna még nyakába egy főnök is 😂
erről azért még folyik a vita...
dehogy kell. Legfeljebb azt amelyiket már jó régen leszigetelték azokban kezd szétrohadni a vasszerkezet.
ott van mind a 3 gép akkor mivel fényképezted le(kérdőjeles)
nekem ezt miért nem nagyítja ki(kérdőjeles)
gyöngyhalász a csávó 😂
Már rég letojom a lüttyőket, én betartom amit lehet így nem ér baj (talán) ha ritkábban de felülök emelőgépre ugyanúgy figyelek előzékeny vagyok a gyalogosokkal szemben. Mindenkit várnak haza.
régi cégnél is mindig számolták a balesetmentes napokat
ha 3 számjegyű volt akkor már örült mindenki 😁
Nálunk nem lehet, oktatások team meatingek, 5S poGram, majdnem baleseti jelentők, bejárások, fotóznak stb. Régen volt, hogy elértük a jelentésköteles baleset nélküli 3 évet. Most meg van évente 8-10. Sok a dilló pontvonal na.
én rengeteget nyúkálok ilyen helyekre, hiszen ha áll akkor nem lehet tudni hol a hiba
mondjuk előtte nézegetem egy ideig, eddig megúsztam, most se melóban sérültem le
de biztos lesz bajom előbb-utóbb, hiszen a biztonsági előírásokat vastagon leszarjuk 😂
Dobd el a kapát hozz egy faja fotógépet oszt kattincsá... Veszek neked cigit meg argust. 👌
#Kussbuzikomcsi. 😆
Ha megyek, akkor csak egy rövid Mecsek-kör lesz. De nincs sok kedvem hozzá, inkább a kertet kéne rendbe szedni.
Holnap gyere motorkázni Bakonybélbe talizunk bal-jobb... 😄
Erre hallottam egyszer egy okosat, hogy aki nem izzad a gyakorlótéren, az vérezni fog a harcmezőn.
Három, bazmeg, három! Hát már sose' tanulod meg?!
Csípi a füst a két bal herésnek rendesen. 😅
#rohaggyámeg
Nálunk a húskombinátban is többször volt ujjletépős-bedarálós baleset, a régi iskolatársam akit odavetett a sorsa, elmeséli.
Mondjuk azt nem, hogy olyankor átmossák-e a rendszert. Holnap-holnapután jön, majd megkérdezem.
Mondjuk annak is a fia úgy járt nem egészen két éve, hogy egy esztergába befogott valamit a kézzel fogott csiszolóvászonnal akart "polírozni", hát, nem kellett volna. A bírósági huzavona még mindig tart, de már tudja használni a kezét elég jól.
Csak szolok,a fasz üsse ki bogyo szemet. 😆
Nincs kulonosebb ok,csak beszoltam 😆
Nem hiszem, a megszokás, a rutin, a magabiztosság a probléma 100%-ban. És amit írsz az igaz - irodai alkalmazott - és éppen ezért minél nagyobb a lehetősége a súlyos sérülésnek, annál inkább oda kéne figyelni.
Engem is vágott már meg az akkus sarokcsiszoló, pont ott, ahol a leszerelt védőlemeznek kellett volna fent lennie. Igaz, inkább vérzett mint súlyos volt, de én. pl. tanultam belőle.
Ahol tudjuk, hogy forgó mozgó, főleg egymásba forgó alkatrészek vannak üzemelés közben oda nem nyúlunk be, nem távolítunk el védőburkolatot még véletlenül sem. Gép lekapcsolása után lakatolással (lakat zárással) biztosítjuk a gépet beindíthatóság ellen.
23 éve ezt hallgatom rendszeresen stb stb... mégis előfordul baleset, de egyre lüttyőbbeket vesznek fel hozzánk is. Gyakorlatilag majd mind idióta. Tisztelet a kivételeknek!
amennyire tudom a "paraszt" kint hagyott egy reszelőt a támrendszeren, a szüretelőgép benyelte és szar lett a hangja, és valahogy rosszul nyúlt be érte
nem voltam ott csak hallomásból
az hogy miért nem állította le meg miért nyúlkált fogalmam nincs, biztos volt oka, csak nem túl jó, mivel ujjvesztés lett a vége