ehhez nem értesz.......
a mai fiatalok ha valamire kíváncsiak keresnek a youtube-on egy tutorialt
pl én is megnéztem hogy szedik szét az x-boxot aztán utána nekem is ment
a játékvideókat meg általában olyan 5-12 évig nézik, nekik ez a természetes, plusz van pár hasznos infó is itt-ott
plusz itt már kialakul egy elég jelentős személyi kultusz és a kedvenc bármit tesz azt nézik
múltkor pécsen néztem hogy játszanak a cs-go val a fiatalok de gyors meguntam én is, érdekesnek érdekes volt max egy fél órát, igaz ott ültem vagy 2 órát mert ott volt a leghűvösebb
Össz 80 ezerrel el se szabad kezdeni
A gyerek 2milla megtekintés után írt csak a reklámos szerződés miatt
Most már lassan 14 milla lesz az össz megtekintés. Nem ritka a 200ezer körüli megtekintés videóként
Anno Én is csináltam,de idehaza és Romániában teljesem másképp fizet az Google Advertses szerződés.
A hazai youtubeosok is csak a szponzorált tartalom miatt kapnak jó pénzt, de ahhoz régóta kell benne lenni,hogy jó szerződést kínáljanak.
Nekem anno a 80ezres össz. megtekintésre fizetett 3ezer forintot(közvetlenül a google,mert nem volt köztes hazai cég), vicc kategória.
A másik,hogy idehaza annyira még nem működik a like&share rendszer,ha nincs hatalmas ismerős táborod vagy nem nyúlsz bele a tutiba témaválasztásnál,akkor jó eséllyel megragadsz 0-100 feliratkozó körül és 1-2éven belül belefáradsz és felhagysz az egésszel.
én egy huawei p8lite készüléket nyúzok fekete pénteken volt 45 ezer+3 a gyári tok ami olyan mint egy könyv, mert sokszor csak bebaszom a hátizsákba aztán nehogy rádobjak valami vasat
a sonyi uán jó szar volt megszokni a billentyűzetet, de mára kb sikerült
azért a sony z sokkal nívósabb cucc volt mint a többi kacat.......bár az nem az alja árszint volt
a radicsot meg elkúrtam: http://youtu.be/LO4FejQiHhk
Cenykepezobolbol egy Sony Rx100 rá izgultam rá.De meg emesztenem kell az árát.
A hülye Sony sp-t meg kidobtam.3 év után úgy belassult hogy valami eszméletlen.
Így öcsém ramdumalt egy redmi 4 pro-t.
Szlovakbol ez adószámmal az ára sem vészes.3/32 GB fhd 5” fém ház.Csak a szokásos allandó szojavitast crom-ban.
gondolkoztunk 2 hétig mi legyen, kellett egy fényképezőgép ami jó videókat is csinál, és nem nagy méretű+ kihajtós képernyős
egy faszább fotogép 205 ezertől indul, ami igazán nívós az még több
akkor már inkább az ájfón, az legalább 60fps és hasonló faszaságokat tud kis(hordozási) méretben
úgyse tájképeket fotóz....... legtávolabbi téma 5 méter
aztán nyár végéig simán kijön minimum nullásra még adózás után is....akkor meg nem baszakodjon valami fos kínaival mint én
én meg majd megöröklöm az ájfónt pár év múlva és én is kirájj leszek
párat néztem, az inkább reklám
nem mondom hogy szarok, de nekem annyira nem jön be
leginkább a korai videománia volt fasza, most már az is halott, esetleg pár radics paródia ami még egész jó, csak néha túl van spirázva
pl: http://youtu.be/akv3OJ9JDzE
nem szoktam kölcsönözni
meg most először az eszközállományt keresi meg, csak a mikrofon majd 30 rugó volt amikor meghallottam azt hittel elvisz a mentő......
a pc fejlesztés is vagy 250 ezer volt a video vágás elég gépigényes
plusz rábeszéltem egy ájfón7-re legyen már menő a kis kocka gyerek
Ugyanaz a motor,fehér volt,osszetortem,narancs lett,az a két szerencsétlen lámpa meg ugyanaz.