Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Teljesen összeszáradná magát!
Nem mi öregszünk, hanem csak az idő telik!!
Akkor sz@rul nézne ki, ha nem inna eleget.
Oregszem,honnan látszik?
Son's of anarchy
Én pedig már le! De mitől vagy így lelassulva?? Iszol Te rendesen mondjad csak ??
Fene,pedig most mennék a CBR-el. Már felmálháztam.
Jól tetted, na meg mindenki aki ma nyeregbe pattant!
Egy franciában élő haverom mondta,hogy párizsból kitiltották az összes 2000 előtt gyártott motort
Nem néztem utána mert egyrészt leszarom,másrészt meg utálom a francikat,de ha igaz most kell ott motort venni
Ezt a szánalmas hülyét ma lőttem nyíresen a vadasparkban
Van néhány debrecenben is,de őket még nem sikerült lefotóznom!
Egyszer legyek a gyerek nélkül,megkérdezem,hogy mire gondolt a költő
Visszaértem! Ma a '76-oson is mentem , és nem voltam egyedül ! Nem győztem integetni a szembejövőknek, aki tudott felkerekedett mert nagyon szép idő volt , ami most 17 órára jól elszabódott , fúj is és felhős is lett bár csak 21.5 fok van most, tehát jó a blokk hűtése! Remélem megjárattátok a gépeket!
Itt most Badacsonyban 21,5 fok van, ami nem az a kimondott strandidő!
Visszaértem! Ma a '76-oson is mentem , és nem voltam egyedül ! Nem győztem integetni a szembejövőknek, aki tudott felkerekedett mert nagyon szép idő volt , ami most 17 órára jól elszabódott , fúj is és felhős is lett bár csak 21.5 fok van most, tehát jó a blokk hűtése! Remélem megjárattátok a gépeket!
Itt most Badacsonyban 21,5 fok van, ami nem az a kimondott strandidő!
Szívjátok egymás.......................................................................... vérét.
Balfasz.
Köcsög kis seggfej vagy és az is maradsz.
Ezentúl, ha belémkötsz így szólítalak.
Seggfej.
Szívózz csak, vannak még ötleteim. Ha neked ez kell...
Valami hímringyo ezt írta.

"Van a profilodban négy trinyumpff lámpa"

Nincs.
A profilomban van két kép két lamparol.
Az nem négy lámpa.Ertetlen szektorhiba.
Te,bumburnyak.
Huhh de hát nem lehet 4 lampam.
Meg ha kitapetaznam a szabadság szobrot a képeivel akkor se.
Ez csak kettő,és szépek.
Akkor most ki terel?
Sosem volt intense orange gyári szín a klasszikus értelemben.800 as tigereken volt,de láttam pár streeten kulfoldiaban és megtetszett.Anno ingyen átírták a forgalmit festeni meg igyis-ugyis kellett.
Amúgy ha szorozunk a két képen ugyanazok a lámpák de azóta lecsereltem a balos crom keretet mert sérült volt.
Sorry max ez valóban nem volt említve.2.16% a mai állapot,és a logók is az új tipografiaval készültek,az ülés is R es de rajta vagyok az ügyön hogy ne. szóval a két motor8% van eltér.
Nyomorult kis görény.
Továbbra sem tudsz értelmezni.
Ki mondta, hogy nem ugyan az?
Kretén.
Na akkor suldigung pont fordítva!
De az igaz, csak egy motor asszem a kolbászzsírszín volt előbb neki.