Egy franciában élő haverom mondta,hogy párizsból kitiltották az összes 2000 előtt gyártott motort
Nem néztem utána mert egyrészt leszarom,másrészt meg utálom a francikat,de ha igaz most kell ott motort venni
Ezt a szánalmas hülyét ma lőttem nyíresen a vadasparkban
Van néhány debrecenben is,de őket még nem sikerült lefotóznom!
Egyszer legyek a gyerek nélkül,megkérdezem,hogy mire gondolt a költő
Visszaértem! Ma a '76-oson is mentem , és nem voltam egyedül ! Nem győztem integetni a szembejövőknek, aki tudott felkerekedett mert nagyon szép idő volt , ami most 17 órára jól elszabódott , fúj is és felhős is lett bár csak 21.5 fok van most, tehát jó a blokk hűtése! Remélem megjárattátok a gépeket!
Itt most Badacsonyban 21,5 fok van, ami nem az a kimondott strandidő!
Visszaértem! Ma a '76-oson is mentem , és nem voltam egyedül ! Nem győztem integetni a szembejövőknek, aki tudott felkerekedett mert nagyon szép idő volt , ami most 17 órára jól elszabódott , fúj is és felhős is lett bár csak 21.5 fok van most, tehát jó a blokk hűtése! Remélem megjárattátok a gépeket!
Sosem volt intense orange gyári szín a klasszikus értelemben.800 as tigereken volt,de láttam pár streeten kulfoldiaban és megtetszett.Anno ingyen átírták a forgalmit festeni meg igyis-ugyis kellett.
Amúgy ha szorozunk a két képen ugyanazok a lámpák de azóta lecsereltem a balos crom keretet mert sérült volt.
Sorry max ez valóban nem volt említve.2.16% a mai állapot,és a logók is az új tipografiaval készültek,az ülés is R es de rajta vagyok az ügyön hogy ne. szóval a két motor8% van eltér.
Nem néztem utána mert egyrészt leszarom,másrészt meg utálom a francikat,de ha igaz most kell ott motort venni
Van néhány debrecenben is,de őket még nem sikerült lefotóznom!
Egyszer legyek a gyerek nélkül,megkérdezem,hogy mire gondolt a költő
Ezentúl, ha belémkötsz így szólítalak.
Seggfej.
Szívózz csak, vannak még ötleteim. Ha neked ez kell...
"Van a profilodban négy trinyumpff lámpa"
Nincs.
A profilomban van két kép két lamparol.
Az nem négy lámpa.Ertetlen szektorhiba.
Meg ha kitapetaznam a szabadság szobrot a képeivel akkor se.
Ez csak kettő,és szépek.
Amúgy ha szorozunk a két képen ugyanazok a lámpák de azóta lecsereltem a balos crom keretet mert sérült volt.
Sorry max ez valóban nem volt említve.2.16% a mai állapot,és a logók is az új tipografiaval készültek,az ülés is R es de rajta vagyok az ügyön hogy ne. szóval a két motor8% van eltér.
Továbbra sem tudsz értelmezni.
Ki mondta, hogy nem ugyan az?
Kretén.