Ma esett reggel, délelőtt estefelé este meg most! A meteurológus meg azt mondja éjjel is esni fog! Állítólag holnap már nem , csak az Alföldön majd . De le van szrva , csak holnap ne essen mert mennem kell, és motorral gondoltam, hogy mennék! Úgyis régen volt eső!
Most lehet sokan tiltakozni fognak
Mindig is voltak urak, és köznép, ez nem újdonság
Itt nálunk a komcsi rendszer kicsit megkavarta a dolgokat de most már kb beállt a rend
Vannak urak van egy réteg aki még nem úr de nem is pórnép(sok segget kell ehhez kitisztítatni) és van a többi egyed
Ez mindenhol van
Lehet példázódni hogy bezzeg a nyugaton ez van meg az, ez igaz is de csak azért mert vannak olyanok akiket (rendszer szinten) el tudnak nyomni, most épp a keleti blokk az új rabszolgapiac, előtte afrika india stb volt
Lehetne még sok mindent irni erről de felesleges
Az a lényeg hogy mindig lesz aki szopni fog....és most épp mi tesszük ezt
Lehet utálni vagy csak épp nem szeretni de tenni ellene nem lehet
Nézzétek meg kubát, fasza volt ötlet szinten kiűzni a kizsákmányoló usa cégeket a kapitalista vezetőséget stbstb
Öröm és boldogság minden a népé lett
Még mindig ott tartanak hogy jegyre adják a kaját semmi sincs a boltokban stbstb
Nem védeném őket mert elég sok kritika van a tarsolyomban,de azt azért nézd már meg,hogy honnan jön az infó s a forrás kiknek a kezében van!!!
A médiát 99%-ban azok uralják akik s nekik pont ,most ezek nem tetszenek
Hol olvasol olyan cikket,hogy migrik gyilkolnak,cigányok gyilkolnak,mszp-s lop,baloldali,buzi,bűnöz?????
Ja,hogy ilyen cikkek nem jelennek meg a fősodrú médiában??!!
De olyanok igen ha migri az áldozat,vagy cigány,vagy buzi
Akkor ki is írja a mesét???
Gondolkodni nem szégyen!
Amellett,hogy az említett "urak" nekem is basszák a csőröm!
Viszont olyan társadalmat vizionálni ahol nincsenek gázszerelők meg naivitás!
Aztán csodálkoznak,hogy nincs orvos se,mert már mind külföldön van.Van olyan kórház,ahol osztályokat kellett bezárni szakemberhiány miatt.
Kb.6ezer háziorvos hiányzik,főleg falukból...majd hülye lesz cigányokkal foglalkozni életveszélyben Ugyanez a helyzet a tanárokkal... Szóval rövidesen össze fog itt dőlni a szarból épített vár...
Az a pár pondró akik ezt akadályozzák viszont nincsenek veszélyben , mert egy tüdőgyulladással is mentő helikopter szállítja a VIP részlegre ! Ott mint egy hotelben szolgálja ki egy sisere had orvoscsoport és már nincs is szükség a motorral lődörgő dokikra !
Ritkán nyomizok a nem tetszik-re, de akkor sztem nagy f....got írt a hozzáértő
Jahhh én se vagyok szent
Mindig is voltak urak, és köznép, ez nem újdonság
Itt nálunk a komcsi rendszer kicsit megkavarta a dolgokat de most már kb beállt a rend
Vannak urak van egy réteg aki még nem úr de nem is pórnép(sok segget kell ehhez kitisztítatni) és van a többi egyed
Ez mindenhol van
Lehet példázódni hogy bezzeg a nyugaton ez van meg az, ez igaz is de csak azért mert vannak olyanok akiket (rendszer szinten) el tudnak nyomni, most épp a keleti blokk az új rabszolgapiac, előtte afrika india stb volt
Lehetne még sok mindent irni erről de felesleges
Az a lényeg hogy mindig lesz aki szopni fog....és most épp mi tesszük ezt
Lehet utálni vagy csak épp nem szeretni de tenni ellene nem lehet
Nézzétek meg kubát, fasza volt ötlet szinten kiűzni a kizsákmányoló usa cégeket a kapitalista vezetőséget stbstb
Öröm és boldogság minden a népé lett
Még mindig ott tartanak hogy jegyre adják a kaját semmi sincs a boltokban stbstb
A médiát 99%-ban azok uralják akik s nekik pont ,most ezek nem tetszenek
Hol olvasol olyan cikket,hogy migrik gyilkolnak,cigányok gyilkolnak,mszp-s lop,baloldali,buzi,bűnöz?????
Ja,hogy ilyen cikkek nem jelennek meg a fősodrú médiában??!!
De olyanok igen ha migri az áldozat,vagy cigány,vagy buzi
Akkor ki is írja a mesét???
Gondolkodni nem szégyen!
Amellett,hogy az említett "urak" nekem is basszák a csőröm!
Viszont olyan társadalmat vizionálni ahol nincsenek gázszerelők meg naivitás!
Kb.6ezer háziorvos hiányzik,főleg falukból...majd hülye lesz cigányokkal foglalkozni életveszélyben Ugyanez a helyzet a tanárokkal... Szóval rövidesen össze fog itt dőlni a szarból épített vár...