Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen..?Lófosásos...
Olyan lófogásos lett az oldal hirtelen...
Úgy látom a németek élik
Ottani fórumokon túrkálj,még a gugli fordítóval is kilehet hámozni ezt ,azt

http://www.dasquadforum.de/ind...
Üdv hallott már valaki vagy ismeri?? ezt a quadot Dinlin 450ccm van belőle több típus is DL-901. DL-902. DL-904. DMX-450 vagy esetleg van is valakinek szeretnék a közeljövőbe venni egy ilyen quadot de nem ismerem esetleg valaki tudna adni némi infót róla
ÚJRA ELÉRHETŐ a 2017-es motoros rendezvénynaptár! #MotorosVandor
Sikeresen lezajlott a tárhely váltás, mostantól nem lesz olyan, hogy nem jön be a honlap! :)
Osszátok meg, hogy senki ne maradjon le egy jó motoros buliról! ;)
http://www.MotorosVandor.hu/Re...
Itt a snap-on megy igen. Őrök garancia. De néha megtudnám rángatni a faken mérnököt. Béta nekem is van de lassan fogy. A kamera is snap-on.
Egy ipari alkatrész nyomtató is kéne,meg toronyóra láncal.
Még mevan a 15 évesen Sugárban beszerzett készletem.
Otthon hibátlan. De ipari felhasználásra én kevesellem. Ahhoz usag, vagy gedore szerintem jobb.
RC tesó meg Snap On cuccal nyomja biztos
A hülyébbik öcsém a wiesent-eket hordta haza mindha ingyen adnák,meg mióta a liblingje a dewalt akkus rászokott a fekete levegős bikaerős cuccokra.
Nem tom zsír esküszik rá
Ettől a magyarozós herótozástól agyfaszt kapok sokszor!!
Én sem szerelő,sem gazdag nem vagyok de van annyi szerszámom,hogy nem nagyon jövök zavarba
csavarhúzóm volt beta, az azért jobb volt sokkal mint az átlag és max 3x annyiba került
dugókulcskészletet már meg se bírtam venni olyan ára volt
A beta is elhagyni jó
ezért is basztattam a tasit pár évehogy mindenféle megdrótozott tolómérőkkel csinálja a képeket......
rendes helyen rendes szerszám van, a sóher otthoni szereléskor is azért legyen már meg a kingtony minőség
a kínai szarokkal nem lehet csinálni semmit, max elhagyni
Már amikor anno 25 éve tanulóskodtunk ott is mindkét TSZ ben állásunként/szerelőnként ember magas BETA szekrények voltak mindennel felszerelve.
már ahol
egyik ismerős elment kamiont szerelni, be lett ültetve a főnök autójába, elmentek szerszámokat venni(mindnek saját használatú van) azt választott amit akart és ha elhagyta fizeti az újat
már elfelejtettem mennyit mondott a szerszámoskocsira felszerelve de 10+ milla volt
van aki rájött már hogy jó szerszámmal hatékonyabb a jó szakember, amikor minimum 15 ezres óradíjjakkal szerelnek nem mindegy hogy mennyi időt tol el a szar vagy hiányos cuccok miatt
Mondjuk az nem is szerelő
Nagyon jóoó! Ide haza örül a magyar szerelő ha az imbuszkészlete nem hiányos.
Amit a kameraval csinaltam. Azt nem tettem fel ide.
Az volt az elo kep!!!!
az asszonyt is kamerázd le vele
Nagyon fasza , csak amerika ka pitány kezébe nekerüljön a kalapács közelébe ! Tiszta FBI vagy SEAL -osok vagytok ilyen komoly cájgokkal !
At kellett konvertalni mert BMP ide nem johet. Szal elso kepen a jobb oldali henger nem megy (EX500), a masodikon egy vezetek csatlakozo latszik ahogy melegszik, a harmadikon egy biztositek doboz. A negyediken jol latszik hogy a 3, 4 henger picit melegebben jar ( szegenyebben), az otodiken a karbisor.
Azt grillsütőnek is hívják faluhelyen....