ez kb olyan hogy igazoltatás-ellenőrzés helyett elbújnak valahol a susnyásban és régen aludtak-rádiót hallgattak mostanában meg alszanak vagy filment néznek
aztán persze hogy basztatják őket hogy nem csináltak semmit
de egy ilyen kijelentésért hogy 'eredj ki fiam aztán szedjél még 50 ezret" telljen már a kassza simán eltávolítják a parancsnokot.......
mesélni meg bármit lehet......
pl
amikor vietnámban voltam harcoló alakulat akkor voltak ám ott kemény dolgok
Sziasztok,a kérdésem az lenne,hogy Piaggio Liberty 125 4t csörög és ezt teszi 15-e km után.
Így árulják, Szerintetek mennyire komoly lehet a baj?
Köszönöm a válaszokat!
Szedjék, persze én is azt mondom. Meg a drogosokat
De miért kell ehhez páneurópai összefogás? Az év többi napja nem alkalmas erre? Hisz nem kerül pénzbe...
Miért ne árulná el?
Másik reddőr ismerősnél meg mivel szolgálat végén nem volt meg a kvóta, visszazavarták, hogy hozzon büntetést. A szemben lévő utca egyirányú, de sokan csalnak. Egy óra alatt fogott kettőt, mondták is neki, hogy ugye megy ez!
Nem mindig az egyenruhás (ingyenruhás) reddőr a köcsög...
Sracok eladnam a motorom megtudnatok mondani kb mennyiert lehet?
Sv650 S 2004-es 25kw papirokkal, 27e km van benne, tavaly vettem ra zsir uj gumikat iden neg zsir uj akksi meg lancszett
még ha mondanák is akkor ezt tuti nem árulná el senkinek se
igazándiból csak olyanokat "mondanak" hogy mi a fő irány az intézkedésekben
van rendőr ismerős vagy 10 éve méreget az út szélén és csak az van meghatározva mennyi időt kell menni a trafinak egy nap, még a helyek is elég rugalmasak pl 53as számú főút x szakasza vagy épp xx falu belterület
Ja, meg a véda hozza a tervet
Útálom őket mint a vastag szart
Kétszer nyomták fel a boltunkat s még engem baszogatott a gyökér!
Lenne még mit mesélnem de úgy is mindegy
Velünk keménykednek(értsd:normális,dolgozó,adófizető,fehér) de azt még nem láttam,hogy sok X6-os ,retket fenyítettek volna
Korrupt,gyáva ,gecik!
Persze,tudom a törvény is ilyen,de akkor legalább azt ne cseszegesse akiből él
Öröm: Patent az EXC s két év alatt összeraktam az öreg XT-t
Ilyet én is ismerek. Meg olyat, aki azért ment be az utcáról, amit addig faszán rendben tudott tartani, mert mikor kolompár hoszéármándónak lebaszott egy nyakast a negyedik teszkós tettenérésénél, valami kamera látta, a személyzet meg felnyomta, mint a kúpot...
Azt hogy többe kerül, úgy értem, annyit nem szednek be, EZZEL az akcióval, mint amibe kerül. De gondolom a keret, amit erre szánnak el lesz költve...
Miért,ha a sünök az ólban maradnak akkor is sokba vannak
Max. az üzemanyag marad,de neked attól sem lesz jobb
Ismerek olyan exzsarut aki azért hagyta ott a "szakmát" mert minden napra ki volt adva,hogy mennyit kell "bevinni".
Bűnüldözés nuku baszogatás ezerrel
"Szolgálunk és védünk" mi??
Kicsit olyan mint ha csak a kép kedvéért rakták vólna így össze.
Az a fogó is. Töredék időből felszerelte vólna rá a váltókart, és az használható lett vólna.
Ez a csavarhúzó épp hogy ottmaradt a helyén. persze a monsteres doboz jól felismerhető véletlenűl.
Nem lárom értelmét
Egy cső a túlfolyó többi szellőző
És ha a túlfolyón esetleg folyna akkor a szellőző már nem szellőző mert eltömíti a kifolyt anyag..
Nem én csináltam
Amúgy pont a múlt héten láttam haver husquarnáján is, csak ott nem monsteres, hanem red bullos dobozba ment. Nem értek a bokorugrókhoz, bár nagyon szeretnék
A helyzet úgy alakult, hogy a 2017 Augusztus 23.- i Livornó - Pisa - Saturnia - Firenze - Verona - Bolzánó - Dolomitok 3 nap - Bled - Mangart motoros túrára 1 fő részére utolsó hely kiadó.
Menetrend:
Bécs pályaudvarról motorszállító vonattal megyünk Livornóig. Vonaton hálókocsiban alszunk. Livornótól motoron megyünk Saturniába. Útközben fürdünk a tengerben, majd Saturnián a híres hőforrásban. Alvás Saturnián, majd Siena és végül Firenze. Firenze idegenvezetővel városnézés és alvás a szálláson. Másnap irány Bologna éríntésével Verona. Városnézés és szállás. Következő nap Bolzánó környékén szállás és Dolomitok motorozása, több napon át. Végül Szlovénia Bled és Mangart motorozása.
aztán persze hogy basztatják őket hogy nem csináltak semmit
de egy ilyen kijelentésért hogy 'eredj ki fiam aztán szedjél még 50 ezret" telljen már a kassza simán eltávolítják a parancsnokot.......
mesélni meg bármit lehet......
pl
amikor vietnámban voltam harcoló alakulat akkor voltak ám ott kemény dolgok