régen volt ilyen nagyujj bedugós bőr papucsom, kicsit buzis volt de pont ott volt a szimó váltókarja, így nagyon kedveltem
zokni nem kell az a jó ha fütyül a szél a talpunk alatt......persze csak ha nincs kötél a nyakban
most is kapálóztak szembe összevissza
ezek a sporgépesek még nem jöttek rá hogy nyár van? nagykabát kesztyű meg ilyenekbe mászkálnak
mit vesznek fel télen ha nyáron így beöltöznek?
gövidgatya + póló az igazi faszaság
még valami papucsot kell beszereznem mert a cipőhöz fel kell venni zoknit is aztán elég meleg van nem kell ide mindenféle extra ruha
Én motorosoknak mindig intek.
Robogósoknak csak inkább visszaköszönök ha ők intenek.
Az az igazság hogy a robogósok nagytöbbsége csak azért vesz robogót mert kicsi, óccsó és eljut Á-ból B-be. Nem azért mert szeret motorozni. Így ez az egész motorozok és ez milyen jó ez hidegen hagyja.
Mint a bringás mami aki elteker a boltba a 28-as bringáján ( amit 18dik szülinapjára kapott)
Neki nincs meg az érzés amiről egy órszágúti bringás beszél.
Ha már valaki kicsit komolyabb motoron űl, az már valószínűleg nem CSAK jármű, kicsit a hobbija is. Így inteni is fog.
én nem vagyok bunkó,de ez az egész integetés már egy kicsit divatja múlt és vicces.annyi már a motoros,szinte már ott tartunk hogy az autósok is inthetnének egymásnak.
intünk egymásnak,aztán mikor találkozunk a boltba és véletlenül meglököm akkor meg úgy viselkedik mint egy paraszt.szóval van értelme az integetésnek?azt sem tudod kinek intesz.
nem láttam már ilyet vagy 20 éve
szerintem a tangapapucs őse lehetett
zokni nem kell az a jó ha fütyül a szél a talpunk alatt......persze csak ha nincs kötél a nyakban
ezek a sporgépesek még nem jöttek rá hogy nyár van? nagykabát kesztyű meg ilyenekbe mászkálnak
mit vesznek fel télen ha nyáron így beöltöznek?
gövidgatya + póló az igazi faszaság
még valami papucsot kell beszereznem mert a cipőhöz fel kell venni zoknit is aztán elég meleg van nem kell ide mindenféle extra ruha
Robogósoknak csak inkább visszaköszönök ha ők intenek.
Az az igazság hogy a robogósok nagytöbbsége csak azért vesz robogót mert kicsi, óccsó és eljut Á-ból B-be. Nem azért mert szeret motorozni. Így ez az egész motorozok és ez milyen jó ez hidegen hagyja.
Mint a bringás mami aki elteker a boltba a 28-as bringáján ( amit 18dik szülinapjára kapott)
Neki nincs meg az érzés amiről egy órszágúti bringás beszél.
Ha már valaki kicsit komolyabb motoron űl, az már valószínűleg nem CSAK jármű, kicsit a hobbija is. Így inteni is fog.
intünk egymásnak,aztán mikor találkozunk a boltba és véletlenül meglököm akkor meg úgy viselkedik mint egy paraszt.szóval van értelme az integetésnek?azt sem tudod kinek intesz.
Ti is észrevettétek már, hogy a robogósok nem intenek? Miért nem? Vannak ötleteim! Szerintetek?
http://youtu.be/rFqsqtEaer8