Itthonról dolgozom, de teljesen kötött munkaidőben: 8:00 - 16:30 között.
Ha épp nincs meló, akkor sem hagyhatom itt a gépemet (max. fórumozok, olvasgatok a neten, néha pasziánsz...), de ha meg hirtelen sok van, akkor el tudom tölteni "aktív pihenéssel" az estéket és a hétvégéimet. Most pl. megöntöttek egy csomó (bő két napi) melóval, miközben elengedtek szabira. És nem veszik rossz néven, ha mondjuk hétfőre készen leszek vele. Ez van, nem sajnáltatom magamat, mert amúgy szeretem csinálni.
munka után egyből
ha hiszed ha nem hegeszteni lehet sötétben is 😉
amúgy 68 ért meghefteltem volna a kerítésed egy hétvége alatt
a munkakedven kívül minden megvan hozzá 😂
Na: egy óra időkülönbséggel megérkezett mindkét futár. Játszi könnyedséggel sikerült elbaxni 68 ezer forintot szerszámokra. 😳 (Megjött a Daewoo láncfűrész és a hegesztő cuccok is).
el akartuk törni hogy a boltos ember irra alá dörgöljük hogy fost árulsz drága barátom
a 17-19-24 ráadásul még légkulccsal is volt rengeteget veretve és a mai napig hibátlan
simán hozza a beta minőséget, szerintem összekeverték az alapanyagot a kínaiak a gyárban
a kingtony sokkal kevesebbet bír, annak a 24esét már basztuk szét légkulccsal úgy elrepedt mint a 150 forintos extools
Racsnisat hosszabbítani csővel 😡 az egy igazi hülyeség... csak akkor jó, ha az embernek sok pénze van venni másikat.
Ez a 2 m-es csővel se eltörő racsnis nekem az elhihetetlen kategória...
nekem ilyen kinézetű dugókulcs készlet van
lehet vagy 15 éve amikor vettem akkor 10+ ezer volt
a neves professional márka 😂
meg se akartam venni mert ilyen bazári gagyi fos kinézeze volt
azt mondta a boltos ez hihetetlen jó minőség, garanciát vállal rá amit eltörök kicseréli egy évig
akkor szereltük a wartburgot, a racsnis szárra rá a 2 méteres csövet és " eltörsz g...i" felkiáltással ráemeltem izomból
a wartburg majdnem feldőlt de a racsni bírta és azóta is bírja, a kis racsni se halt még ki
a pz2 fej lett pár éve cserélve mert az ütvecsavarozó csak eltörte...10 év használat után...
szóval ha lenne időutazás akkor nem csak egy pót f astrát vennék hanem ebből 100 bőröndöt aztán most kurva sok pénzért el tudnám adni
az ilyen 50+ ezres szetteken se látom azt hogy ennyit kibír
Ilyen hosszú nekem ritkán kell, meg általában benyúlni sem lehet vele... ezért van 2 normál, 1 közepes, 3 rövid, azok összerakva kb. ennyit kiadnak, és kanyarba is lehet vele csavarni 😁
Ha épp nincs meló, akkor sem hagyhatom itt a gépemet (max. fórumozok, olvasgatok a neten, néha pasziánsz...), de ha meg hirtelen sok van, akkor el tudom tölteni "aktív pihenéssel" az estéket és a hétvégéimet. Most pl. megöntöttek egy csomó (bő két napi) melóval, miközben elengedtek szabira. És nem veszik rossz néven, ha mondjuk hétfőre készen leszek vele. Ez van, nem sajnáltatom magamat, mert amúgy szeretem csinálni.