Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugye?
Bosszantó ez a Gyurcsány és Mészáros vagyon.
Szegény Főnit sajnálom, mert neki nincs megtakarítása , csak a hitele.
Na meg egy stadiont 😆
Lölő azt kevesebb mint 10 óra alatt megkeresi.
Mi az a 200 milla???
Ő kettő ilyet vehet naponta 😱 👍️
Na, ennyire azért nem indifferens az ár....
Na az egész estét a Parkside és az Iweld gépek összehasonlításával töltöttem: Mégis a Gorilla PocketPower 150 VRD lesz a befutó, igaz ez 37500,- pénz. Erősebb, és sokkal több paramétere állítható. Ja, meg koffert adnak hozzá, nem pedig bóvli kézipajzsot, amit úgyis lecserélnék fejpajzsra.
Az elég csóró, Gyurcsány villája 1 millárd körüli értéken van.
200 milliós házat még itt a 18. kerületben is össze lehet hozni.
pl pádis már elveszett, vigyázó környéke már sok éve
....mert azért ott is f@szra húznak.
románba még mostanság se volt semmi gáz, csak ne nemzeti parkban élvezd a földutat
függőleges varrat nem egyszerű
én nem megyek bármelyik országba 😁
egyedül erdély van tervben, de ahogy egyre jobban baszakodnak a fölutas menetekkel szerintem nem sokáig
egyik olcsó sem az
mind alu kábel, aztán a 3.5ös pálca végül elégette
Én sajnos nem beszélek idegen nyelveket, de Szlovákiában egyetlen mondattal mindenütt megértettük magunkat. 😂

"Proszim stíri pivo Zlaty Bazant!"
Az Iweld gyárilag nem rézkábeles?! Neb@sszál fel!
Mikor bármelyik környező országban magyarul próbálkozok, legtöbbször nem jutok semmire. Tavaly Dobsinánál a fiammal megálltunk, megnéztük a jégbarlangot, majd visszamentünk a parkolóhoz és az egyik közeli étterem teraszára beültünk, h eszünk vmit. Odajött a pincérnő, kaptunk étlapot, nézegettük, közben beszéltünk magyarul egymás közt. nem várta meg , h válasszunk és egy órán keresztül nem is jött , oda sem nézett többet. Meguntuk, átmentünk a zúttest tulfelén lévő kajáldába, szlovák köszönés, tört angol rendelést követően rövidesen megkapunk mindent.
A mai inverterekkel már a hüjje is tud hegeszteni, úgyhogy neked is menni fog 😅 szépre, függőlegesen, fej fölött - az évek... úgy, hogy "megfogja ez" az pár óra gyakorlás meg kis utána olvasás.
enyém 2,8 kiló volt újkorában
most jóval több mert lecseréltem a vezetékeit, hosszabbra meg rézre, most a vezeték jóval nehezebb mint a gép
Döntöttem! Elolvastam a használati utasításukat, és a sima pálcás inverter az 3 kg, a töltőhuzalos meg 13,5 kg. Cipelje akinek két anyja van! 😆
asszony akart inni egy kávét, onnan tudom
mondjuk én leszarom mennyire barátságosak, hozzátenném sosem volt semmi gondom velük
somogyban legalább olyan fura szemmel néznek rám amikor a peca közben bevásárolk a boltban mint erdélyben
putri csóresz boltokban szoktam őket inzultálni is hogy kibaszom a pultra a nagy halom lejt és piszkálom ki közüle a sok egyest 😂
főleg a túra elején akkor még van kp sok a zsebben 😁
nem is szoktam a magyart erőltetni. mindenkivel mindent meg lehet beszélni angolul konyhanyelven. még sokkal barátságosabbak olyankor
tizenpár éve járunk ki szemmel látható a változás
pl nagyvárad pláza, egy kurva kávét nem tudsz magyarul kérni mert a kismuff nem hogy nem beszél magyarul nem is érti
egy virágkötő volt az egész területen aki perfekt magyar volt
egész nap nagyváradon tébláboltunk, magyar szó szinte nulla volt
amúgy egyre több magyar házasodik románnal, utána a gyereknek a magyar nyelv egy sokadrangú dolog lesz
persze mindig vannak-lesznek kivételek, de egyre kevesebb
Akkor hegesszünk, azt úgyis szeretitek! 😂

Hétfőtől lesz a Lidl-ben Parkside hegesztőgép, szerintetek melyiket vegyem? A 3 év gari csábítóbb, mint az Iweldek egy-két éve...
Pálcás vagy töltőhuzalos? Olcsón lesz tartalék huzaltekercs is. Melyikkel könnyebb megtanulnom hegeszteni? (Az ár indifferens....)

https://www.lidl.hu/p/barkacs-...
https://www.lidl.hu/p/barkacs-...
Most voltam az Erdélyben élő motoros barátomnál - az egész család magyarul beszél, beleértve a 9 éves lányát is.
hagyd má' a hülyeséget... 10 éve EU képviselő volt, mikor megvette, 10 ezer jurós fizuból valahogy csak össze spórolta ennyi idő alatt - meg ugye az ingatlan bumm ezután jött, szóval ő 2014-ben jó ha egy 30-ast adott érte.
Elhiszem hogy ott falun 200 millás ingatlan nagy cucc, meg neked ha két életed lenne, se tudnál ennyit összekaparni, de Pesten, Budán, Balatonnál ez nem egy kirívó eset.