én nem néztem hanem varrtam vele
trafóval is meg inverterrel is
mindenféle török nolgár fene tudja mi féle pálcákkal is volt teszt
ok, er, és a többi volt a sorrend
nálunk rengeteg kis pár tized másodpercig tartó áramszünet van
ezeket nagyon szeretik az elektronikai cuccok
naponta 1-2 olyan hosszú is van hogy kikapcsol a mosógép is nem csak a router
a router napi 15x minimum újraindult, kellett venni szünetmentes tápot
szolgáltató meg leszarja, azt mondja nincs ilyen hiba
Nekem ugyan ez van 4 éves 195-ös , sokat volt használva eddig semmi baja, amúgy ez co és ív hegesztő is de inkább co! Ami ezeket kinyírja ha kis keresztmetszetű hosszabbítóval van használva, vagy ha nagy a feszültség ingadozás az otthoni rendszerben.
kíváncsi leszek neked full hobbiba milyen lesz a vezeték
nekem ez a 1,5-2 méter mindig kevésnek bizonyult
most 2-3 méteres van azóta az élet sokkal szebb lett
csak kell majd egy nagyobb gép, ha bejön rá valami meló akkor megveszm előtte ez a kicsi meg jó lesz hokizni
azért kicsit bízom benne sosem lesz nagyobb hegesztőgépem mert nem szeretek dolgozni 😂
Ugyanonnan, ugyanannyiért az eggyel kisebbet rendelem. Annak van kofferja is, meg talán a hálózatom is elbírja. 3,2-es pálcával is lehet vele hegeszteni, de 2,5-ösnél nagyobbat úgysem fog látni. 160A 60%, 108A 100% bekapcsolási idővel. Nekem nem kell nagyobb. (Sőt eredetileg a legkisebb, 120A-ost nézegettem, de annak még fogantyúja sincs a tetején, csak a hülye vállszíj...)
Más: ma kéne jönnie a láncfűrészemnek, de egyelőre a futárszolgálat nem is tud róla hogy feladták volna.
Egy hegesztő kötényt még vettem volna, de csak drága volt készleten, a 2500,- forintos az sajnos nem.