itt boncolgatják a témát felületesen. "A Brazíliában felfedezett probléma azonban sokkal súlyosabb aggodalomra ad okot, hiszen minden adag vakcinának ugyanolyan minőségűnek kellene lennie, mint amilyet eredetileg kifejlesztettek, és aminek alapján a gyártás megkezdődött."..
Nem. Az oroszok kérték meg az EMA-t hogy vizsgálja be a vakcinájukat. Erre azok bekérték a szükséges adatokat. Az első körben az oltóanyagot és az azt körülölelő tanulmányokat, teszteket elemezték ki, majd a gyártási folyamatot és it borult ki a csontváz a szekrényből, hogy a Sputnyik V az egy gyújtó fogalom...
Az a gáz, hogy a ruszki cucc egy kamu. Amint kiderült a Sputnik V elnevezés egy gyűjtőfogalom, ami különböző, Oroszországban gyártott oltóanyagok egységes márkaneve...És mint ilyen nem egységes minőségű és eredetű...
Ez politika.
Az uniós illetékes a Pfizertől kapja a fizetését, és megmondták neki hogy a ruszkit be ne engedjék.
A ruszkik, pedig az oltóanyaggal akarnak kapcsolatokra és politikai befolyásra szert tenni, mert akit most önzetlenül kisegítenek, az később is nyitottabb lesz velük szemben.
az a vicces hogy a ruszki cucc minden tekintetben jobb mint az astra, aztán csak a baszakodás megy vele
avval is történt már pár millió oltás szóval lehet tudni mi a (rövidtávú) tapasztalat
Miért ne? Sőt még én is jóvá hagytam. Megtehetem simán
A jóváhagyás csak azt jelenti hogy ők bevizsgálták elfogadták.
Aztán hogy ki fogadja el az ő jóváhagyásukat, az más kérdés.
A WHO jóváhagyása érthető okokból többet ér, mint az enyém.
itt boncolgatják a témát felületesen. "A Brazíliában felfedezett probléma azonban sokkal súlyosabb aggodalomra ad okot, hiszen minden adag vakcinának ugyanolyan minőségűnek kellene lennie, mint amilyet eredetileg kifejlesztettek, és aminek alapján a gyártás megkezdődött."..
Én csináltatnék tesztet mindenkivel ,mert ha be vagy oltva is lehetsz fertőző !
Az uniós illetékes a Pfizertől kapja a fizetését, és megmondták neki hogy a ruszkit be ne engedjék.
A ruszkik, pedig az oltóanyaggal akarnak kapcsolatokra és politikai befolyásra szert tenni, mert akit most önzetlenül kisegítenek, az később is nyitottabb lesz velük szemben.
avval is történt már pár millió oltás szóval lehet tudni mi a (rövidtávú) tapasztalat
A jóváhagyás csak azt jelenti hogy ők bevizsgálták elfogadták.
Aztán hogy ki fogadja el az ő jóváhagyásukat, az más kérdés.
A WHO jóváhagyása érthető okokból többet ér, mint az enyém.
Az lófaszt sem ér.Olyan mintha nem is lenne,mert van pár nap amíg a pcr nem mutat semmi.Csak fertőzött vagy.