Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Simán. Minél.hamarabb
Ugyanannyi cső kellett. Vissza is kellett folyni a viznek. Söt az átkötés több munka több cső.
Igen,küldöm a számlaszámot.
Most mi legyen? Befizessem az 1350 dollárt
Ez azt írja feltörte a rendszerem és kompromitáló videókat tesz közzé ha nem fizetek
A renyo nem biztos hogy eleg lesz hozza.
Lakókocsi az Aliexpresszról, ingyen szállítással: https://www.aliexpress.com/ite...$50ac8d29257949b882a2e1403e3815c4&ck=in_edm_other

Szerintetek ezt itthon le lehet műszakiztatni, egyáltalán forgalomba lehet helyezni?
spóroltak a csővel, régen alapanyag hiány volt
Sport Motor 2 napja fent van, CSALÓ!!!!!!! : https://www.kepesmotor.hu/kawa...
Annak idején jöttek a melósok reggel, bevették a felest, megreggeliztek, aztán elkezdték felrakni a radiátorokat. Szépen egymást után - tehát sorba!
Szövegértés?
Na de minek fotózol? Azért hogy szar képeket csinálj, amit más a telefonjáról is azonnal letöröl, mert nem sikerült?
Semmi jót....le kell bontani mert nem.értesz hozzá.
A ccd a kameraban a szelfik miatt szrtájkol.Ezert szar a minosege.
Azt, hogy sorba vannak kötve a radiátorok
és akkor ez mit jelent?
pár ezer ft-os panaszkodik luminával készültek. 5 megapixel. A gép víz és ütésálló nekem ezek voltak a legfőbb szempontok
Nekem untig elég ez a minőség Tud ez a szar sokkal többet ezen is lehet sok mindent állítani, de nekem 1 részt magas mint nyúlnak a lórács, másrész tök felesleges volna bármit változtatni rajta Olyan ez mint a c2-es nokiám Egy komoly telefon tud egy csomó mindent de nem értek hozzá,meg nem is érdekel, mert nekem néhány funkció kell belőle 10%-ban sem használom ki, de hát ilyen magasfokon konfigurálták erről nem tehetek
semmit Ezért csinál nevembe egy mémet, hogy én mehessek 1 napra ágikcával. Majd megosztom vele itt:, Hogy milyen volt
te tudsz ilyet csinálni értesz az számítógéphez nevembe küldjél 1 mémet majd elmondom milyen volt ágica
Na na Azért engem nehéz überelni karakterben (ez után fizetnek)
te, hogy a francba voltál eddig jó nála? Gyanús vagy te nekem 3 mondat? az már majdnem szerelem
engem 1 mondat után kapcsolt le
Sorba kötött.
Sorba kötött.
nincs még 50 a többi igaz lehet