Annak idején jöttek a melósok reggel, bevették a felest, megreggeliztek, aztán elkezdték felrakni a radiátorokat. Szépen egymást után - tehát sorba!
Szövegértés?
pár ezer ft-os panaszkodik luminával készültek. 5 megapixel. A gép víz és ütésálló nekem ezek voltak a legfőbb szempontok
Nekem untig elég ez a minőség Tud ez a szar sokkal többet ezen is lehet sok mindent állítani, de nekem 1 részt magas mint nyúlnak a lórács, másrész tök felesleges volna bármit változtatni rajta Olyan ez mint a c2-es nokiám Egy komoly telefon tud egy csomó mindent de nem értek hozzá,meg nem is érdekel, mert nekem néhány funkció kell belőle 10%-ban sem használom ki, de hát ilyen magasfokon konfigurálták erről nem tehetek
Ez azt írja feltörte a rendszerem és kompromitáló videókat tesz közzé ha nem fizetek
Szerintetek ezt itthon le lehet műszakiztatni, egyáltalán forgalomba lehet helyezni?
Szövegértés?
Nekem untig elég ez a minőség Tud ez a szar sokkal többet ezen is lehet sok mindent állítani, de nekem 1 részt magas mint nyúlnak a lórács, másrész tök felesleges volna bármit változtatni rajta Olyan ez mint a c2-es nokiám Egy komoly telefon tud egy csomó mindent de nem értek hozzá,meg nem is érdekel, mert nekem néhány funkció kell belőle 10%-ban sem használom ki, de hát ilyen magasfokon konfigurálták erről nem tehetek
engem 1 mondat után kapcsolt le