Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sztem Kawa két mondatából próbáld kitalálni...
és velem
kb 16-an
na abba is el lehet pusztulni.Veszek neked egy ifányit de előtem kell megenned
ez melyik ami amit fényképeztem?
Csak a motorosok kedvéért...szigorúan!
Pedig nálunk micsoda szerpentinek vannak ott van Dobogókő, van vagy 4 kanyar….. a Mátrában akar 10 is
Ott a nagy fejlett nyugat, oszt' egy egyenes utat nem bírtok építeni... mind kacskaringózik össze-vissza...
Na, ezek mind olyan képek, amit egy fotós azonnal töröl, mert nem sikerültek :-)
A fotózás is egy remek kifogás, hogy ne legyen otthon az ember, meg még egészségesebb is, mert nem sörösrekeszen ülve végzi az ember valami tóparton, hanem többnyire mozog...
Van olyan aminek a fedélzeti kamerája is elég jó. Kollégám egy elég sikeres hibbifotós és sorba gyűjti be a drónfonós díjakat egy drónnal, aminek a fedélzeti kameráját használja.
https://www.stefanthaler.net/p...
Nem rosszabb, mint egy "kapuzárási" pánikkal küzdő portás társasága volna....
Szerinted egy ilyen impotens komcsi mit tudna kezdeni egy nővel ?
50 éves szűz...ez jóóó
Amúgy nem teljesen szűz csak tudj róla !
Kőbányán egy részeg hajléktalant a szájával kényeztetett.....itt olvastam !
Szegény nő, egész nap hallgathatná a renaultos baromságot,éppen milyen kínai fossal vértezed fel, meg a fotózás művészetét, nézegethetne 6000 érdekesebbnél érdekesebb fotót.
Uristen
https://mandiner.hu/cikk/20210...
Bogyóóó! Itt életed nagy lehetősége! Soha vissza nem térő alkalom! Huzzál bele!
Dehogy,ellenben tokeletesen leirtad magad,te rajongsz betegesen a pink macskaert nem en.
Ez egy értelmetlen idióta fingfűrészelés amit csinálsz,és még csak nem is humoros.
Tudod kik a mutogatós szatírok?az 50es családnélküli megkeseredett, sivárul a boltban körözgető kopaszodó kis tiknyók. Magadra ismersz?
Azon se lepodnek meg ha kiderulne rolad hogy mutogatos-ballonkabatos szatirkent settenkedsz utana. Az, azert toled is durva lenne.
Te saját nem létező családod miatt aggódj,homár:
Nem én járok vele motorozni,mondtam,keversz valakivel.
Mindig, sot, amint kepeket dob fel mar ugrasz is ra.
Eleg beteg dolog.
Terapiara kene jarnod.
Aggodom a csaladod miatt.
Mikor is írtam róla?Valakivel keversz,homár.
Kiaszart erdekel mibe kell belebaszni a porontyod?
Mar mozeskosar fronton te felelszű.
Tenyleg eleg degeneralt a pink picsaval a kapcsolatod mert letiltott,de azota is rajta forog az agyad,emlegeted,iirsz rolal,szoval lihegsz erte.
Ez az ovis viselkedes,egy felnott him leszarna nagyivben mar evek ota,de te azertis fortyogsz erte.
Csak itt a forumon tobb karaktert irsz rola mint pipi egyben.