Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem tudom mennyibe kerül a Civicembe...
400ezernél...
Még a 620ashoz is van alkatrész jó pár ami kellhet.
nekem a két első kayaba 12 felé volt az opelba
a hátsó több volt mert a kombiba drágább pár ezerrel
Nem mindegy ini pl. anno a hátsó gátlók párban nem kerültek 16papírba Monroe Racing.
az nem 47% kedvezmény
az csak 25% felár és nem 80-90% (nem pontos adatok)
Hát a miénk nincs lelakva telók, fékek, csapágyak, stb minden cserélve már az évek alatt így műszakinál nem is aggódok, hogy költenem kéne rá egy valaggal... mondjuk az Unixos 47% kedvezmény az nagyon jó hatással van a buxtrácára.
316 igen az 1.9L benyás a kőkori blokkot 16 évig gyártották nincs is vele baj kimegy a világból. Nekünk bőven elég.
minden autó egy foshalmaz ha nem tartják karban.... és általában akkor adják el amikor már mindene szar
a "régi" jó technikák mára nincsenek pl a gondozásmentes f astra- suzuki swift szint a múlté
baszki 2 milláért nem tudok "gondozásmentes" 5 év alatti kocsit választani
a sok kis genya turbós meg közvetlen befecskendezésű benzinestől agyhugykövem van
16i-d van ?
Ezert kell raalni es nemetbol hordani be abmw-ket, az osszes buta paraszt megveszi, a 600ezer kmes autotvisszatekerni 200ra, maris ugy viszik mintha aranybol lenne. Buta idiota magyar.
Na ez macskazsák azért egy félmilla futást mellé kellene írni lehet. Dízelt nem vettem volna anno én sem, éppen ma vizsgázik a miénk is szintén ez az évjárat, kettő első toronycsapágy + a kettő stabrúd (kutyacsont) ezeket kellett cserélni és kész. De a szöveg az valami állat jó. Ja meg +ban újra bőröztetem a kormányt.
Valamiért nem akarja a linket...másolja be akit érdekel
https://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/320/bmw_320d-10843203
Múltkor szó volt itt a BMW-kről,itt egy gyöngyszem egy elégedett tulajtól.... alul a leírás a lényeg
https://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/320/bmw_320d-10843203
Ne adj ötleteket, mert pár év, és kötelező lesz!!
De a cukros bácsi ad nyalókát
Nem érti...
Béres Erikát még nem ismerhette...
Igen, lesz
De hogy melyik nap...
Ne már Az ajándékokat sem a Jézuska hozza?
az csak a reklámokban kék
Nézőnek megyek. Nem akarok halálrafagyni
Hát nem lenne kinek szívnod a kék vérét!
Na +gyöttünk
Csak ha megigered hogy indexelsz.
Még kis falunkban sem tudom nem is böffentett rája senki csókolomka.
Lesz idén Mikulás motorozás Fehérváron?
Nincs is olyan kivitel?