Hát a miénk nincs lelakva telók, fékek, csapágyak, stb minden cserélve már az évek alatt így műszakinál nem is aggódok, hogy költenem kéne rá egy valaggal... mondjuk az Unixos 47% kedvezmény az nagyon jó hatással van a buxtrácára.
minden autó egy foshalmaz ha nem tartják karban.... és általában akkor adják el amikor már mindene szar
a "régi" jó technikák mára nincsenek pl a gondozásmentes f astra- suzuki swift szint a múlté
baszki 2 milláért nem tudok "gondozásmentes" 5 év alatti kocsit választani
a sok kis genya turbós meg közvetlen befecskendezésű benzinestől agyhugykövem van
Ezert kell raalni es nemetbol hordani be abmw-ket, az osszes buta paraszt megveszi, a 600ezer kmes autotvisszatekerni 200ra, maris ugy viszik mintha aranybol lenne. Buta idiota magyar.
Na ez macskazsák azért egy félmilla futást mellé kellene írni lehet. Dízelt nem vettem volna anno én sem, éppen ma vizsgázik a miénk is szintén ez az évjárat, kettő első toronycsapágy + a kettő stabrúd (kutyacsont) ezeket kellett cserélni és kész. De a szöveg az valami állat jó. Ja meg +ban újra bőröztetem a kormányt.
Múltkor szó volt itt a BMW-kről,itt egy gyöngyszem egy elégedett tulajtól.... alul a leírás a lényeg
https://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/320/bmw_320d-10843203
400ezernél...