Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne bassz már föl, hiszen felénk tegnap nyár volt
egy szál katonai nadrágban voltam 2 pulóver+ egy katonai zubbony, meg egy vékony nyári szövet kesztyű
120nál se volt hideg, pont belefutottam egy földút karbantartásba aztán előttem tárcsázták fel így menni kellett mint a veszedelem mert lassan csak dobált ide-oda
este értem haza akkor el is kezdett cseperegni az eső
Tegnap én is gurultam 120 km-t a GS-sel, bár itt 13-14 fok volt (totálisan borult idővel, néhol csepergéssel). A markolatfűtést is csak az utolsó 20 km-en kapcsoltam be. Most szereztem Shox Warmax téli aláöltözőt, azt tesztelgettem. Tök jó, kellemesen meleg, csak a nadrág és a kabát között a derekamnál fáztam egy kicsit. Ott befúj a szél, kell egy vesemelegítőt szerezni. Amúgy kb. + 10 foktól szoktam gurulni télen is, alatta sz*rrá fagyok, nagyon fázós vagyok.
Én is elindultam 5 fokban(melóba) motorral!Szóval nem csak az endúrosoknak..
Vagy inkább kurály!
Le se tudjátok írni hejesen,hogy kiráj....
Ez kúl jó!
De kinek a királya?:): http://youtu.be/EgY49RCnz-4
Így van nagy király vagyol!
Ma én is mentem egy kört. A fagyizóban egy utcai harcos sem volt
Hiába no, ha felhős az ég csak az endúrós töke van a helyén
környezetvédelmi okok miatt mindig kisbetővel írok, kevesebb pixel fogy így több fa menekül meg a kivágástól
bár ha telefonról írok az mindig kijavítja a kis betűkre, erről nem tudom leszoktatni ezt a decens sony tepsit
Helló neked is. Tudom de mostanság mikor felnézek mindig erről van szó.
Persze hogy nem rosszabb csak van amit az ember jobban kedvel.
Kézcsókom bögyörő!
Én még nem hoztam fel asszem 1X sem csakis azok akik más nemes márkát használnak, és itt jegyzeném meg semmivel nem rosszabb egyik más felekezetű jármű sem, amellett nem írtam még egyiket sem kisbetűvel mert mért is írnám...
Mostanába valahogy mindig ide kanyarodik a beszélgetés.
A bmw-k sorsa az micsoda mert csak olyat ismerek, hogy BMW.
8 általános nem mindegy hány év alatt van meg.....
Namost elvileg 8 általános kötelező,ez feltételezi hogy IQ nincs de szövegértés, írni-olvasni tudás van.
jogsi teszt előtt kellene egy iq teszt is aztán el lenne rendezve minden, kevesebb nép kevesebb autó, kevesebb gond
csak hogy csempésszek némi oltást is a dologba:
bár akkor nem tudom mi lenne a haszált bmw-k sorsa
Na,ezt akárki írta jól látja a dolgokat! Akár én is írhattam volna,bár akkor több "lófasz" lett volna benne....
Eddig még ne panaszkodjunk, mert amikor ennyi bogár van a levegőben addig még nem volt rendes fagy!
Lustaság fél egészség!
Vasárnap hétfő még lehetséges ha marad a jó idő.
én tudtam volna de lusta voltam
Egészségedre!! Mindenkinek aki ma motorozni tudott!!
Én nem nagyon találtam de jó volt gurulni...