Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudok főzni B+ kúl jó pörit csinál...
most.......
a jövő még nem múlt el szóval még akármi is történhet, azt mondom cselekedj időben
Na itt a nőtángáló, szevasz ini! Á áldott jó asszony minden sz@rságra rábólint, nézd meg mikkel közlekedek.
akkor most ásd el jó gyorsan aztán a téli-tavaszi megemelkedett talajvíz elintézi
Az enyém otthagyna a piTába.
Olvastam jók cuccok a képet is lestem. Én multhó 22-én gurultam vele utolján majd jövőre lesz indítás, de előtte még egy kuplung csere befigyel.
3 hete ültem utoljára a gépen (előtte meg egy hónappal - összeszedtem egy vesemedence-gyuszit), aztán már rohadtul hiányzik. Van most már rendes túraplexim, vettem thermo-aláöltözőt és vesevédőt is, csak nem fogok talán beledögleni....
Jól teszed druszám. Én nem kísérletezek nincs kedvem tologatni.
Na, szóval kitoltam a "dögöt" a fáskamrából, benzincsap PRI-be, és csutka szívatóval első röffre indult. Igaz, előbb csak egy hengerrel, majd 5-6 mp dadogás után indult a másik. Benzincsap vissza normálra, 10 perc alapjárati pöfögés. Most várja a délutáni "globális felmelegedést"....
Eladó az egész világ....!
No hallod nem elég hogy azt teszed amit akarsz, még fizetnek is érte?!
Pálinkás szép jó napot kívánok MOTOROSOK! Badacsonyban "süt"!
Én meg épp elgondolkodtam rajta, hogy ha a mostani 6 fokról felmegy a hőmérséklet legalább 10-re, akkor lehet gurulok egy rövidkét ebéd után.
Bár még az udvar sarkai itthon igen csak deresek. (Na meg ha a "dög" hajlandó lesz elindulni....)
Há mért melóból írkálok, kell ennél jobb?
Jobbat!
Jó napot...
Ezeknek még ótvar karonülő korukban kellene elmetszeni a nyakukat!
Krova készlet
Tömör cső
Alumínium vaskaptafa
Beton talpfa
engem az bosszant hogy biciklizáskor vizes a hátam egyből ezekben a szarokban a kínai 4 ezer forintosban is meg a 20 ezres túra dzsekikben is
a bálás meg tudta 400 forinttért vagy 6-8 évig amit ezek nem csak egy csipkebokor rútul megszaggatott
munkatársam vette a gyerekének csak annak nagy lett, én még már akkor sem voltam gizda szóval átvettem, na az is egy nagyon jó döntés volt..
Pár éve a Nyújorkerben véletlenül megláttam egy amerikai repülős dzsekit,20ról volt leárazva 10re....na az kibaszott jó vétel volt Tartós,könnyű és olyan meleg,hogy most a napokban is a hideg időben egy vékony pulóver volt alatta.
Na olyat ha látnék még,akkor mindjárt vennék belőle kettőt.
Nézegettem ezeket az Alpha dzsekiket....felpróbáltam 1et,ami a legjobban tetszett...kérdezem az eladót,mibe fáj? Aszonygya:140ezer....
dzseki
évek óta keresek valami facát de nem találok, szegény turkás 400 forintosom nagyon foszlik
jó volt pecázni sétafikálni biciklizni motorozni stb
se vékony se vastag szellőzik de mégis szélálló
már vagy 3 kivitelt próbáltam de 1-2 hordás után megy a süllyesztőbe mindegyik valamiért szar
Még lehetett volna zájden dzseki
én ezt a típust használom: http://www.jatekshop.eu/upload...
marat pár darab a gyerek általános iskolai cuccaiból
tök megnyugtató levakargatni a pöttyöket róla