pk a kiskunhalasi "járvány kórház" 150 ágyas, a déli megyékből legalább 500ezer lakos tartozik ide
és csoda hogy betelik?
egy hetes sziget fesztiválon egy szabadabb elvű hölgy ettől több embert fertőz meg hepatitisszel
Nem sikerül élethűen cserélni ezt a színt.
Amúgy, most az ingyenes GIMP képszerkesztővel csináltam. A lényeges dolgokat tekintve ugyan azt tudja mint a Photoshop, szóval felesleges szórakozni a licenszel, ha valakit derogál a torrentes verzió
Csak annyi hogy durván nagy az esetszám. Eddig a járványkórházak el tudtak látni minden esetet. A most újonnan megnyitottak meg bármilyen lelkiismeretes személyzettel rendelkeznek, nincs tapasztalatuk, rutinjuk. Óhatatlanul növekedni fog a halálozási arány.
Plusz a csoda gyógyszerekből is csak az egyetemi kórházak kaphatnak, mert kísérleti gyógyszer lévén nekik van jogosultságuk az alkalmazásra.
Mentős barátom mondta, hogy innen Debrecenből felhordtak egy rakás beteget pestre, majd az egész régióból Nyíregyházára, miközben a Kenézy kórház, mint járványközpont, itt volt üresen!
budapest ahol jó élni
nem tudom az megvan-e mindenkinek hogy ahol olaszoknál nagyobb baj volt ott a légszennyezés is nagyobb mint az átlag
büdös pesten sincs ez másképp
dugnak is benne drogoznak is meg kb folyamatosan isznak
de a fekvő nigger szemszögéből
annyit segítek hogy neked nem tetszene mert van benne néger is meg buzi is
az egyháznak se jött be a sorozat
pontosan látszik
Rumcájsz?
http://youtu.be/krxU5Y9lCS8
és csoda hogy betelik?
egy hetes sziget fesztiválon egy szabadabb elvű hölgy ettől több embert fertőz meg hepatitisszel
Amúgy, most az ingyenes GIMP képszerkesztővel csináltam. A lényeges dolgokat tekintve ugyan azt tudja mint a Photoshop, szóval felesleges szórakozni a licenszel, ha valakit derogál a torrentes verzió
http://youtu.be/1jjcxFGEysE
Plusz a csoda gyógyszerekből is csak az egyetemi kórházak kaphatnak, mert kísérleti gyógyszer lévén nekik van jogosultságuk az alkalmazásra.
nem tudom az megvan-e mindenkinek hogy ahol olaszoknál nagyobb baj volt ott a légszennyezés is nagyobb mint az átlag
büdös pesten sincs ez másképp