Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Buzi néger pap?! Azt nem láttam, de annyira nem is érdekel....
nagyon messze jársz tőle
dugnak is benne drogoznak is meg kb folyamatosan isznak
Southpark
Melegszik...
ez az
de a fekvő nigger szemszögéből
nem gyerek sorozat
annyit segítek hogy neked nem tetszene mert van benne néger is meg buzi is
az egyháznak se jött be a sorozat
8 egér összedugta a fejét?
Ku klux klan gyűlést
egyértelműen o1g
pontosan látszik
Naa erre befizetek
Bocsi szabadkéz... mit láttok a képen?

Rumcájsz?
ez sokkal jobb, és aki kitalálja melyik sorozat kezdődött így az dupla piros pontot kap
http://youtu.be/krxU5Y9lCS8
pk a kiskunhalasi "járvány kórház" 150 ágyas, a déli megyékből legalább 500ezer lakos tartozik ide
és csoda hogy betelik?
egy hetes sziget fesztiválon egy szabadabb elvű hölgy ettől több embert fertőz meg hepatitisszel
Nem derogál!
Nagyon fasza köszi hoddás cimbi!!!
Nem sikerül élethűen cserélni ezt a színt.
Amúgy, most az ingyenes GIMP képszerkesztővel csináltam. A lényeges dolgokat tekintve ugyan azt tudja mint a Photoshop, szóval felesleges szórakozni a licenszel, ha valakit derogál a torrentes verzió
Te bogyó,szerintem rettegés helyett hallgass kumbayát.

http://youtu.be/1jjcxFGEysE
Ez csak alacsony esetszámnál volt így. Már jó ideje a Kenézy is telített.
Csak annyi hogy durván nagy az esetszám. Eddig a járványkórházak el tudtak látni minden esetet. A most újonnan megnyitottak meg bármilyen lelkiismeretes személyzettel rendelkeznek, nincs tapasztalatuk, rutinjuk. Óhatatlanul növekedni fog a halálozási arány.
Plusz a csoda gyógyszerekből is csak az egyetemi kórházak kaphatnak, mert kísérleti gyógyszer lévén nekik van jogosultságuk az alkalmazásra.
Majd most oda fogják hordani a pestieket. sajnos idén ez a "turizmus"....
Mentős barátom mondta, hogy innen Debrecenből felhordtak egy rakás beteget pestre, majd az egész régióból Nyíregyházára, miközben a Kenézy kórház, mint járványközpont, itt volt üresen!
budapest ahol jó élni
nem tudom az megvan-e mindenkinek hogy ahol olaszoknál nagyobb baj volt ott a légszennyezés is nagyobb mint az átlag
büdös pesten sincs ez másképp