Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Is!!
Dehogy,te utalod o1g-t.
egyik kutya, másik eb....
"És a bogyóféle véresszájúak lincselést várnak,"
:)))))
Elképzeltem, hogy Bogyó jön értem.
Akkor nehéz dolguk lesz,mert a másik főni beígérte.
És a bogyóféle véresszájúak lincselést várnak,ha elmismásolják akkor lehet ők fognak lámpavason lógni.
Gondolom uaz a nagy elszámoltatás lenne, amit a Főni is megígért.... semmilyen....
Már az megérne nekem egy kormányváltást ha bogyó elhallgatna a nagy zen örömében.
Bár azt nem tudom hogy intézi a vagyonelkobzást,csak ír egy email címre hogy mehet az AVH vinni az eccajgot.
Nameg hogy fog állni az említett földönfutóvá tétel és vagyonelkobzás meg az európai értékek és a jogállamiság együtt.
Vagy ez olyan hogy politikai hovatartozástól függ?
anyámék vagy 10 éve oltatják magukat nekik ilyen gond sosem volt
ellenben telenként 1-2-3 alkalommal még így is elkapja őket valami kór, anyám van hogy napokig ki sem tud kelni az ágyból
Már egy fasza pinki tréumpfot se tud csinálni.
lacibetyár azért erről mélyen hallgat akárhányszor linkelem neki
Gondoltam.
Nem érek most rá, majd az Origo-n elolvasod.
Nekem mindössze annyi, hogy kétszer adattam be eddigi életem során, általában minden évben van valami ilyesféle bajom amit kiheverek pár nap alatt vagy súlyosabb esetben (kis fuldoklás, stb.) max 2 hét, de mikor megkaptam az oltást annyira beteg voltam mint állat 2-3 hónapig, dolgoztam meg minden, de folyamatosan váltakozott a láz, hörghurut fuldoklással meg ilyenek, rákövetkező évben megint beadattam mondván (persze orvos is ezt mondta) lehet, hogy csak véletlen.....erre jóllehet még rosszabbul voltam azon a télen, ez 10-12 éve volt, azóta nem adattam be és visszaállt a normális telenkénti 1-2 alkalommal a pár napos kis betegeskedés, a jelen helyzetben fogalmam sincs, hogy beadassam-e vagy sem?
Mond mar el mi az a jogallamisag,konkretan.
Ezt mindenki leszarja mert nem tolják percenként az arcukba.
Most covid van oszt kuss!
nem az a lényeg hanem az hogy 5000 ember halt meg úgy hogy szinte senki sem tud róla
azt egyszer sem mindták a tévében nem hogy 25x naponta és semmi "védekezési" szankció nem volt egy egyszerű kórház látogatási tilalomon kívül
Putyin visszacsatol minket?
Én életembe nem néztem ezt a gödényt, nem érdekel mit mond.
A főnöknek sz@r napja van: kénytelen lesz "visszább venni", ha pénzt akar az EU-tól.
https://index.hu/kulfold/2020/...
Évente, havi átlag 10ezer.Értsed már a lényeget.
És a kijárási tilalma a főnöknek.
Most népszerű... eddig minden évben visszaküldtük szezon után a felét, most meg alig győzik beadni...
Majd kinövöd
erre még mindig nincs reagálás? https://www.napi.hu/magyar_gaz...
"Azt kell látni hogy az influenza szezonban az orvosnál jelentkezők száma hetente 7-800." - el se hiszem, hogy ekkora baromságot leírsz... csak nálunk csak egy rendelőben 30-40 influs van naponta, mikor csúcson van.
Az ugye egy hét alatt 150-200, van még 9 háziorvos, és mindez csak egy 30 ezres városban.