Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor felülök a szürkére.
Oszt ha márciusban kánikula lesz?
No,köcsöghonda 21 5. hóig kivonva.
Már várom mikor leszel szép lassan falidísz a Káráslápulytői 75 ezres stadion oromzatán.
Ez szinte biztos.
Internet előtt ülsz naphosszat!Vedd már a fáradságot,és keress rá mi is az a diktatúra.Bár érdekes hogy szerinted sem volt diktatórikus mikor a tüntekőket lövették a szentjeid.Tipikus dk-s gondolkodás!
ha lesz diktatúra akkor már nem országos szinten lesz már
A tényekkel nehéz vitázni, ugye...
Nyisd ki a szemed!
Vezetőnkön látszik a szocializmus minden maradványa, hozáteszem az egész országon is. Szóval O1SZ találóbb lenne.
Szép apránként, fokozatosan, sok év alatt: minden gazdasági, politikai és jogi hatalom, oktatás stb. "saját kézbe" vétele. Mi ez ha nem alakuló diktatúra?
Neked ez a diktátorozás rendesen be van csípődve.
Ha vikk diktátor lenne , akkor börtönben rohadna az összes,kollaboráns ellenzéki tetű, vagy a körmüket tépkednék az Andrássy-n ,ahogyan anno "szellemi" elődeik is tették.
Putyin s Erdogán pedig meglehetősen kényszerhelyzetben vannak, vagy így vezetik az országot (eltaposva a hazaárulókat), vagy úgy járnak mint a Líbia, Egyiptom,stb.
Ott is addig volt rend amíg volt erő, ahogy bevitték a "demokráciát" indult a káosz!
Értem én , hogy idealista vagy, de a realitás más!
Ezt várta, vagyis a semmit, az igazságra nehéz reagálni.
ezt kb 5x linkeltem de mindig átsiklottál felette
erről ki a véleményed ? esetleg orvosi háttérrel mi a vélemény?
www.napi.hu/magyar_gazdasag/ot...]https://www.google.hu/amp/s/ww...[/url]
Nem venném ki a korábbi felsorolásból
Kivéve itthon !
Másutt meg diktátorok: Putyin, Erdogan, O1G
Nagyjából a bolygóét!
Minden jelentős országban idióták "irányítanak"
Lásd németek,fransziák, spanyolok, kanada,stb.
Tévhit! Nyisd kia szemed, most is veszik még a smarthphone/tvket az emberek, mitn a cukrot, az új autó piac is pörög, te is ebben a vészesen világváge helyzetben vettél egyet, nem értem az elégedetlenséged. Jobban élsz,. mint 20 éve!
Benne van!
Amúfgsh meg kibbasbt kosoosgok vahdjagtok ti semmtzshfsare vdagdfalóü csiidfgfsjfagkáék.