Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erre gondolsz?
Nekem ezzel a számháború al van bajom.
Nagy a baj, meg hullanak az emberek, meg ujuj!
Erre most hallottam a rádióban, hogy elhunyt 87 ember covidban.
A napi halálozási ráta olyan 300-500.
A 2019-es év eddig tartó szakaszában többen haltak meg mint az idén.
Másik "érv", hogy ha nincs ez a szar, akkor még élhetett volna!
No, de akkor, ha nincs covid nem halnak meg az emberek?
Ha elhuny egy fiatal honfitársunk, akkor véres kardként hordozza a média.
Jó barátom 2000-ben,27 évesen, minden előjel nélkül meghalt, pont leszarta minden idegen.
Eddig titeket sem érdekelt ha emberek haltak meg.
Nem állítom, hogy nincs járvány, de hogy valami geci nagy szopatás készül s ez az indok, az biztos!
Nem vagyok tanár és leszarom ha hülye maradsz
Már rég megtanultam hogy nem kell mindenkit meggyőznöm.
Meg, de még mindig nem értem mi a kérdésed?
Megnézném ahogy a Borsod- Mexicói-aknak magyarázod az anyagot!!?
Kaptam a napokban telefont, vegyek meg valami szrt , és attól olyan fickós leszek, hogy még a lovat is vágtában teszem magamévá!! Mondtam neki: Elkésett kb. 40 évet, ezért javaslom neki, hogy rakja bele tövig!!
ha az osztályban mindenki hülye az a tanár hibája
magyarázd úgy hogy értse mindenki, mert ha nem érti az a te hibád
Eddig is meg kellett nézni!!!
Ez nem fóbia.
az nem napiszar
megnézted egyáltalán ?
Akkor nem üldözési mánia, ha valóban üldöznek
És még nekem mondja bárki is, hogy fóbiás vagyok, mert megnézem mit fogok meg és mit használok????

:-)
Amúgy igen. Minden fertőző betegnek kellene viselnie maszkot.
Nem szállhat fel tömegközlekedésre (ott van az utazási feltételek c. táblácskán)
Nem szállhat liftbe, meg csomó ésszerű korlátozás van amire mindenki szarik rá mert nehogy már nekem megmondják.
Ez egy kicsit nagyobb gebasz ami zajlik, így nem lehet nem komolyan venni, akkor se a nem vagytok képesek felfogni.
Csilliószor elmagyaráztam, de láthatólag nem értitek, szóval minek fárasszam magam
Jó de most mi a kérdés? Az hogy linkelsz a napiszar.hu-ról valamit nem tudom mit akarsz.
miért is faszság? histen kihalt minimum 5000 ember akinek egy része a maszk viseléssel lehet még mist is élne
de ha attól nem is a kocsma bezárás miatt biztosan
nem ismered a viccet a magyar parasztról?(mondjuk nem vicc mert a többség ilyen)
jótündér összefutva paraszttal mondja neki kívánhat bármit, de amit kíván a szomszédja dupláját fogja kapni
gondolkozik erősen a paraszt attán azt mondja:
vágják le fele pöcsömet
na ilyenek vagyunk mi
Azért ez felfoghatatlan számomra,hogy annyira elvakultan küzdjön az ellenzék a hatalomért,hogy inkább ne legyenek úniós pénzek (nekik se),de nehogymár valamiben a kormány mellett kelljen kiállni.
Ha diktatúra lenne,ezeket már mind felakasztották volna hazaárulásért!(Ejjj,régi szép idők!!!!)
Kit tartasz ebben hitelesnek?
Faszságra minek reagáljak?
Lehet hogy nem kell erőltetni. Van aki érzékeny. Optimális esetben orvosoddal meg lehetne ezt konzultálni, és kivizsgálnának, illetve jó lenne tudni hogy milyen oltóanyagól voltál szarul.
Van a gyengített vírusos, meg amelyik csak a fehérjét tartalmazza. Ez utóbbitól sokkal enyhébb válaszreakciók szoktak lenni, de drágább, nem ezt szokták osztogatni.
Egyik csaj a középiskolában volt ilyen. Minden oltástól iszonyat szarul volt hetekig. Ugyan attól nekem még enyhe izomfájdalmam sem volt, meg úgy általában senkinek.
Igazából a nagy gond hogy kurvára nem akarják a felzárkózásta mag országok.
Pláne úgy hogy anglia mint netto beifizető kiesett.
Szóval a gyanum az hogy ha feriék nyernek nem fog megindulni a masszív pénzcsap,mert a számok már megvannak előre 7 évre.
Akkor lesz pillogás.
AZ amit a libsik akarnak. Ami ettől eltér az a nácifasisztarasszista.
Arról mondjuk nagy kuss van amikor a kifogásolt jogszabályokat megmutatja a kritizáló országok törvényeiben is valaki.
Nem is nézel tévét
Mit? Igen volt durvább influenza amelyik sok embert elvitt, köztük nagyapámat, és arra pont az oltás sem volt hatásos.
A H1N1 is sok embert elvitt. Lehet hogy nem érintett, de az is elég gebaszos volt még itthon is.
KSH-n írták
De én nem találtam rendes statisztikát erről, rakjál már be egyet.
Az neki elég.
Reméljuk nem lesz veszett SJW az ipse és nem követeli meg a távolmaradás helyett a full behódolást.