Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No igen,majd a tömeges teszt megállítja.
Nem túl bonyolult megkeresni a valós adatokat
Havi 10ezer az összes halálozás, de inkább kevesebb.
Azt kell látni hogy az influenza szezonban az orvosnál jelentkezők száma hetente 7-800. Míg most naponta van 4000új megbetegedés a COVID-al. Csak ugye ez a 10millió virológus és statisztikus országa, akik mindig mindent jobban tudnak mint az ezzel foglalkozó szakemberek, és inkább hisznek egy gödénynek (fehér köpenye van biztos igaza van) mint aki konkrétan ebben dolgozik.
itt az előzőben havonta írtad a 10e-ret.
A kedves barátod, miferink apósáék is ezt csinálták... 40 évig. Feri is folytatta volna, ha közben nincs Módszerváltás. De a Nép, az Istenadta Nép, így is visszatapsolta őket, pufajkás gyulát, majd ferit is - mert sokan gondolkodnak úgy, mint te...
Nézz utána!Okos vagy, biztos megtalálod.
Forrás hivatkozás nélkül ez a kép szart sem ér!
Tévedés.
Éves átlagban, igen.
Ebben a dikttatúrában azt még engedik?
Csak költői kérdés az üzemeltetőknek,ezt a görényt mikor basszák már ki,mondjuk a töbieket sem értem,normális embereknek tünnek,faszé viselik el ezt a trollt!
Ehh, dolgozni kéne....
Csak költői kérdés az üzemeltetőknek,ezt a görényt mikor basszák már ki,mondjuk oszit sem értem,normális embernek tünt,faszé nem cserél jelszót.Vagy csinál magának másik reget.
Pechem van!
Egy mondatba írd: szép nagy pöcs vagy!
Íg yhogy szakítottak Farok2-vel, már kecskéje is van!
Jó az idő!
Szamár a szamáron? Az hogy néz már ki?!
Nagy a pechem!
Szé vagyok!
A szamárra! Az való neked!
Az a spanyolnátha volt konkrétan - 100 évvel ezelőtt. A világon legalább 50 millió ember halálát okozva.
Itt magyarországon hal meg ennyi ember influban havonta?
Annál nagyobb gáz így ahogy van ez a dolog. Ostbaság? Ezek tények. Meghalt ennyi ember influenzába? Igen.Pedig még oltás is van. Volt óvintézkedések, maszk, boltzár stb.? Nem, semmi nem volt, miközben havi átlag 10ezer ember meghalt. Kezdem azt hinni te valami fiezett propagandista vagy.