Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és nem a magyar piac az elsődleges...
nagy rá a kereslet.... most jelent meg...
még oárvhét és meg tudom mondani milyen az új ájfón
meg lett rendelve de 2-3 hét mire megjön
azért ez durva dolog higy az állítólag kibaszott csúcsszuperfasza készüléket nem lehet kapni azonnal
ettől az aliexpressz gagyi cucc is gyorsabb ha nem az ingyen postát válassza az ember
200-220 grammok.

Arukeresőtől az árgépig mindenhol találtam,igaz sok csak lilában.
A supergamernél van lehetőség céges netto vásárlásra,szlovákok.

https://www.argep.hu/product_2...

https://www.arukereso.hu/mobil...
Tehát akkor ő egy igazi homár. Ájfónostól, villanyautóstól.
kcsog smartphone elírja.
És tényleg! Mondom én ratyi ez a fórum, átkéne keresztelni kék osztrigára, mert kurvára köuze nincs az üzenőflahoz. Egyedül én linkelek üzenetekert, bölcseségeket, színvonalas tartalmakat!
Akkor inkább S20
hát ha ő napsugárnak hív
Csajnak lenne szülinapjára, de nem ismerem ezeket... samsung s20 sem kisebb, ahogy látom... árban is uaz. 9T nincs ott, ahol nézem, lehet az már kifutott, ha jól értem.... ez a Poco meg nincs megint itt a webshopban...
Nehéz vajon ez a telefon? a méret sztem kevésbé lényeges, de lehet mégsem... farzsebben, vagy táskában hordja
Csillagom? Ez azért elég ratyis, nem ?
Ez rohadt bonyolult.
Olyan felemás érzés.
Snapdragon 865,8+128 vagy 256 giga ram bazinagy 5000-es akku és 5G.Meg gigakamerarenccer.
Viszont baszomnagy 6.67",IPS kijelző,oldalsó kapacitív ujjlenyomat azonosító.
Mindezt 210e-ért.
Hát nem is tudom.
Ott a Mi 9Tpro ha még lehet kapni.
Superamoled,beépített ujllenyomat azonosító,kiugró szelfikamera,snapdragon 855 4000-es akku,6/64-128 és 8/256 G.Kamera nem olyan giganagy.

Amúgy ebay-en meg kínai webáruházakban még vehető Redmi K20 ként is vehető ha van.KB 150-160e-ért.

Én a személyes véleményem szerint az utóbbit venném.

De itt jön elő a másik választás.
Poco F2Pro hasonló hardware,6,67" lapát, superamoled,kiugró szelfikamera,tehát faltólfalig kijelző,6/128 8/256 GB snapdragon 865 ujjnyomazonosító a kijelzőben.5G is megvan.És az F1 el ellentétben ennek üveg a hátlap is asszem.
Mindezt 150-160e ért megveheted.Ha nem kell a gecinagy 108 Megapixeles kamera akkor a legutsó a legjobb az ár/ tudás alapján.
Szerintem.
nem ezt írtam csillagom.... van baj nem kevés... azt mondtam, ezt a kedvezményt ezért adják....
Azt tudtam, hogy ájfon kereskedő volt, míg el nem kapta az influencát Eleinte még jók is voltak a vilanyautós videói, de aztán megszállta az Isten-effektus
Aha, add már be, hogy te nem az olcsó üzem, az előjogok meg a 0 cégautó adó miatt vettél ilyet, hanem mert kíméled a levegőt meséjj még, napsugár!
terepszínre becsukott szemmel is megcsinálom
Zoli... Te mint Xiaomi rajongó, mi a véleményed erről: Xiaomi Mi 10T Pro ?
Főnihez folyik be.... az nem helyi kassza...
Meg kell szüntetni a kerékpár sávokat.... problem solved ...
A bünti gerinél vagy a főninél lesz?
Mondjuk mikor ebédeltem, pont egy vito-t is bilincseltek, aminek tele volt a teteje építő anyaggal, gondolom dolgozni jött vmelyik lakásba.... az is hogy fog örülni
Lehet a liberális Főni így akar segíteni Geri barátjának, hogy minél több legyen a biciklis.... de akkor mondja azt
Na az nem rossz.
Hogy nem lehet parkolni a belvárosban? mert ennek ez volt a lényege....
Én rohadtul örülök neki.