Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi ebben is jobbak vagyunk
De azt ugye tudod, hogy a fél % mit jelent?
Ha átmegy mindenkin a vírus (és át fog, csak lehetőleg ne egyszerre...) akkor 10 milliós kis hazánkban ÖTVENEZER (!!!) ember ebben a xarban fog elpusztulni, a többsége orvosi kezelés nélkül, mert nem fog jutni orvos. Így lehet akár jóval több is.
Na ja, de covidos van
Tessék, itt az élő statisztika. Összehasonlítás végett a szomszédos országokat is bepipáltam:

https://ourworldindata.org/cor...
Igen ez a példa is jól mutatja, hogy kevés számú értékből nem lehet statisztikát készíteni mert az becsap
A kovidra is 3% halálozást mondtak eleinte, aztán mostanában mértékadóak is inkább a 0,5%-ot tartják helyesnek.
Na most őszintén: Te "mernél" most náthás lenni?

Egyébként meg a nyomorult maszk hordása az influenza vírusok ellen pont úgy véd, mint a Covid ellen. Nem olyan rossz dolog ez. Meg nam tapperoljuk egymás kezét, nem ugrunk egymás nyakába sem.
Az azért mindenképp vicces és elgondolkodtató, hogy most nincs egy nyomorult influenzás vagy sima náthás emberke
Már vártam ezt a poént, pedig elég elcsépelt... a statisztikával általában semmi baj, csak az, hogy a Zemberek nem értik meg ill. nem hisznek neki, ha az nem vág egybe az ő (kis számú) tapasztalatukkal
Én csak annak a statisztikának hiszek amit én hamisítottam.
Statisztika, ehh...
A statisztika szerint ha az egyik lábamat forrásban lévő vízbe dugom, a másikat meg olvadó jég közé - akkor ÁTLAGOSAN épp jól kell érezzem magam.
Az biztos, pl. covidos lett.
De, a boncolás legtöbbx megállapítja és kiderül, hogy a 40 éves mégis beteg volt, a 65 éves beteges meg a 6 másik baja mellett épp erre nem volt érzékeny.
Sosem szabad kiragadott példák alapján véleményezni, arra van a statisztika.
Akkor csak a vilagon egyik orvosnak sincs lovese se mitol nyiffan ki egy 40 eves egeszseges,es mitol nem egy 65 eves beteges.
Előbb utóbb sztem is
Sose random - a halálnak mindig oka van
Lassan vagy gyorsan végigmegy mindenkin.
A trükkös hogy random ki birja tünetmentesen és ki hal bele.
A környezetemben egyre több van....
Alkalmazottam is volt mar covidos
Egy jó baratom és családja tegnap kapta meg a + jelzest
Amilyen hülyeséget írtál, ne is tedd
na
a fatornyos kis falunkban megjelent a vírus, van egy ember a kórházban, aki fiatalabb pár évvel mint én
na most lehet majd látni hogy terjed a cucc, amelyik fiával dolgozni jár az nem beteg, de tuti hordozta mint a többi gyerek meg az asszony is
Mert nem akartalak Grétának szólítani
tudják... csak a magyar piac nem fontos piac...
na de akkor is ájfón nem a mucsaröxsögi home fabrik kft
kb az ötös óta tudják mi vár rájuk egy új termék bevezetésekor
köszi az infokat.... megnézem ezt a poco-t is