Hideg víz, béka?
De lehet, hogy csak meg kell felelni az ejunak s ez okozza a legkevesebb fennakadást, hiszen a csehókat már hazavágták!
Kinek melyik szimpatikusabb?
Öregszem. Inkább beülök a jól fűtött kocsiba
Én nem rakom el a motort, bármikor felülhetek rá ha menni kell, (fűtött garázs, csepptöltő rajta, telitank) de ha nem muszáj, nem erőltetem.
Pénteken kell mennem tanfolyamra a város másik végébe, oda még megéri beöltözni, mert a reggeli dugóban 3* annyi idő kocsival, de parázok mert már fagyokat is mondtak a hét második felére. Remélem hó nem fog esni, a sima eső nem zavar.
Engem mint fóbiást mindig zavart ha a képembe álltak és a képembe fröcsögtek beszélgetés közben (aki így tesz jellemzően nem is tud róla), letüsszögtek, köhögtek stb., de most főleg, nem is értem a maszk ellenességet, bárkinek jól esik még vírus nélkül is ha leturházzák? Nyílt térben nem hordom csak ha sokan vannak, de zárt térben alap, én azért hordom, hogy ne fertőzzek el másokat és ugyanezt szeretném másoktól is, hogy engem se fertőzzenek meg semmivel hisz nem arról van szó ha be vagyok szarva akkor nekem kell hordani hanem pont fordítva, én attól vagyok beszarva, hogy mások nem hordják és megfertőznek.
Én a cigányt sértésnek szánom. ez egy viselkedés fajta. Fehér embert is lecigányozok ha úgy viselkedik.
Ha nem akarom megsérteni, mert történetesen ember, akkor a népcsoportot nevezem romának.
Viszont abban egyetértek, attól hogy nem beszélünk róla, nem nevezzük a nevét, körülírjuk nem fog semmi változni, csak szőnyeg alá söpörtük a problémát, aztán ebből lesznek az ilyen BLM-es lázongások.
De lehet, hogy csak meg kell felelni az ejunak s ez okozza a legkevesebb fennakadást, hiszen a csehókat már hazavágták!
Kinek melyik szimpatikusabb?
https://index.hu/gazdasag/2020...
Kiröhögném a rendőrt, ha azt mondja
Most dobjon el mindent a kezéből, és menjen haza
Naa akkor majd reggel 5ig az út közepén fog állni a busz, mert a csukló része beszart
De szép is volna
Mrg horvatba.
Én nem rakom el a motort, bármikor felülhetek rá ha menni kell, (fűtött garázs, csepptöltő rajta, telitank) de ha nem muszáj, nem erőltetem.
Pénteken kell mennem tanfolyamra a város másik végébe, oda még megéri beöltözni, mert a reggeli dugóban 3* annyi idő kocsival, de parázok mert már fagyokat is mondtak a hét második felére. Remélem hó nem fog esni, a sima eső nem zavar.
Ha nem akarom megsérteni, mert történetesen ember, akkor a népcsoportot nevezem romának.
Viszont abban egyetértek, attól hogy nem beszélünk róla, nem nevezzük a nevét, körülírjuk nem fog semmi változni, csak szőnyeg alá söpörtük a problémát, aztán ebből lesznek az ilyen BLM-es lázongások.
Ez nem intézkedés, hanem szopatás!!
Vegyétek már észre!
1-2 kiegészítőt rendeltem....
Kérdezték, hogy nem e érdekel
Kicsit kiröhögtem a srácot
Szép és jó motor, a tulaj is ismerem, de van sajátom