Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet. A szlovákok keményebbek voltak.
Hideg víz, béka?
De lehet, hogy csak meg kell felelni az ejunak s ez okozza a legkevesebb fennakadást, hiszen a csehókat már hazavágták!
Kinek melyik szimpatikusabb?
Mondjuk eléggé szét is baszták az élővilágot az utóbbi években. a hidat meg nem kell festeni, ugy autentikus
Most költöttek rá pár milliárdot - és ebből az összegből még azt a kurva hidat se bírták lefesteni!
https://index.hu/gazdasag/2020...
Persze... hacsak nem akar mindenki odamenni egyszerre
Elég nagy az ehhez?
Hortobágyon ilyen veszély nem fenyegetné egyikötöket se
Pontosan. Azt én is utálom ha belemásznak az aurámba...elég nagy amúgy mert arányos az arcom méretével
Semmit.........kb annyi mint az étterembe maszkba menj be de aztán ugyis leveszed, ráadásul ugyis ismerőssel ülsz egy asztalhoz
Este 10,reggel 6 között a szarkupac buszokat szerelem, néha megyek menteni szer kocsival....

Kiröhögném a rendőrt, ha azt mondja
Most dobjon el mindent a kezéből, és menjen haza

Naa akkor majd reggel 5ig az út közepén fog állni a busz, mert a csukló része beszart

De szép is volna
Másik lom, amire rakod fel a cuccokat
Komolyan ez a nagy korlátozás? Ez mégis mit segít?
Dehogy csak 3 eves motor,vizsgara fog menni.
Mrg horvatba.
Öregszem. Inkább beülök a jól fűtött kocsiba
Én nem rakom el a motort, bármikor felülhetek rá ha menni kell, (fűtött garázs, csepptöltő rajta, telitank) de ha nem muszáj, nem erőltetem.
Pénteken kell mennem tanfolyamra a város másik végébe, oda még megéri beöltözni, mert a reggeli dugóban 3* annyi idő kocsival, de parázok mert már fagyokat is mondtak a hét második felére. Remélem hó nem fog esni, a sima eső nem zavar.
Lassan mehet akkor a bontóba....
Ahh,meg van egy halom szerszam meg cseteresz elotte,,de mar csak ket lemez,a padlo egy resze es a toloajto nincs a kocsin.fogy a cucc.
Engem mint fóbiást mindig zavart ha a képembe álltak és a képembe fröcsögtek beszélgetés közben (aki így tesz jellemzően nem is tud róla), letüsszögtek, köhögtek stb., de most főleg, nem is értem a maszk ellenességet, bárkinek jól esik még vírus nélkül is ha leturházzák? Nyílt térben nem hordom csak ha sokan vannak, de zárt térben alap, én azért hordom, hogy ne fertőzzek el másokat és ugyanezt szeretném másoktól is, hogy engem se fertőzzenek meg semmivel hisz nem arról van szó ha be vagyok szarva akkor nekem kell hordani hanem pont fordítva, én attól vagyok beszarva, hogy mások nem hordják és megfertőznek.
Én a cigányt sértésnek szánom. ez egy viselkedés fajta. Fehér embert is lecigányozok ha úgy viselkedik.
Ha nem akarom megsérteni, mert történetesen ember, akkor a népcsoportot nevezem romának.
Viszont abban egyetértek, attól hogy nem beszélünk róla, nem nevezzük a nevét, körülírjuk nem fog semmi változni, csak szőnyeg alá söpörtük a problémát, aztán ebből lesznek az ilyen BLM-es lázongások.
Ugyanmár, többség olyankior alszik......
monnyuk nálunk 4:45kor indul a műszakos busz, lesz dolog a közegeknek
Agyhalál!
Ez nem intézkedés, hanem szopatás!!
Vegyétek már észre!
Mindenképp, különben vagy bezárnak vagy hazavisznek vagy főbe lönek...ezt még nem döntötte el viktor
Naaa akkor a cégtől megint kérnem kell igazolást, ha kint kujtorgok éjfél után
Nekem még odébb is kell tologatni néha mert kurvára utban tud lenni
Láttam a szalonban a motorodat
1-2 kiegészítőt rendeltem....
Kérdezték, hogy nem e érdekel
Kicsit kiröhögtem a srácot

Szép és jó motor, a tulaj is ismerem, de van sajátom