Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezek tényleg elmebetegek:
""Nem a muszlimoktól kell félteni az országot, hanem a Fidesztől, és a söpredék propagandistáitól. Szerintem" - erre a következtetésre jutott Hommonay hétfői posztjában"
Mindezt az utóbbi pár napban elkövetett merényletek fényében!Garatulálok!
Nem tudom, én mikor diktálom az androidnak a hsz-t, abban is kevesebb hiba van... nem rak írásjelet, ennyi...
Van 2 munkatársam (férj és feleség)!A boltban a maszkot az állukra húzzák,mert mi a fasznak az,meg az asszonynak szétbassza a haját a fülénél.Meg ő megfullad,meg irritálja meg stb.És ezt nagy mellénnyel hirdetik!!!!! Igazából leszarnám hogy így gondolják,de a férj 1,5 méterre ül mögöttem napi 8 órában.Namost mikor én táppénzre kerültem ő is azon volt,és mit ad Isten, koronásak mind a 2-en.Mire meglett a + eredményük hány embert fertőztek meg velem együtt,mert ők nem félnek.Meg őket ne korlátozza senki!
Úgyhogy pont az ilyen biológiai terroristák miatt kell bezárni az országot.Ha okoskodás meg gőg helyett te is meg a többi hasonlóan gondolkodó is betartaná/betartotta volna a minimális előírást,nem kellene bezárni az országot.
Hüjje ájfón, mi?
Basszátok meg, kapcsoljátok már ki azt a kiba szókiegészítő funkciót, vagy legalább olvassátok el küldés előtt, amit idefostok
Ez a fórum annak megnősül!
Asszony ma 3-at kapott ki a rendelőben - hiába van kiírva mindenhova, hogy kovid gyanúsak maradjanak a seggükön. Múlt 7en elküldöttekből is lett 3 plusszos. Mind jól van.
https://www.origo.hu/itthon/20...
Csak ovatoson a baloldallal........
Fiamnak pénteken még semmi baja. Szombat reggel panaszkodott, hogy szarul van, nem aludt semmit. Láz 39 meg egy kicsi. Egész nap szarul volt, de cselekvőképes volt, vasárnapra jobban lett. Hétfőre már semmi baja nem volt. Nincs még meg a teszt, de 99% hogy kovid volt. Velem volt pénteken, szombaton is, nekem nincs bajom, anyjának se, nőjének se.
Még azt nem tudom.pontosan mi.minösül szorakozohelynek?
Azokat ugyanis bezárják, de mondjuk moziba sportrendezvényre szinházba lehet menni, pedig azis szorakozás. A táncos bulizos hekyeket meg már rég leölték
de mégis volt, mert meghalt bele.
Vajon mit követhetett el?
Nem inkább az aurisodba?.....ja nem, priusod van....
Hol?
Pulyka jobb.
Én eddig sem másztam senki képébe és most is pont annyira figyelek a higiéniára mint eddig,elég baj hogy sok embert most kell erre megtanítani.Jaj,hagyd már ezt a kezelésre szorul dolgot meg hogy tökös legyek,állandóan ezt hajtogatod,ha eltörik a lábam is jó eséllyel vinnyognék a segítségért a kórházban.
Ha kezelésre szorulok,lássanak el.jó eséllyel nem szorulnék.De hát így van ez a tüdőgyuszival a törésekkel a vakbélgyulladással stb.Ott vinnyognék a segítségért.
Mondom,maradjon otthon aki fél és veszélyeztetett.
Igen,zavar a maszk.Rohadtul.Az ország már lényegébe eddig is le volt zárva,szóval igen ez miatt is dühös vagyok.
Az indexről, az indexről idézz neki
Mi érzelmi analfabéták vagyunk. És az a lehangoló, hogy ez nem csak rád és rám vonatkozik, hanem gyakorlatilag minden emberre. Mindent megtanítottak nekünk a testről és Pretoria mezőgazdaságáról és a pi négyzetgyökéről, vagy hogy az ördögbe hívják, de egyetlen szót sem a lélekről. Szédítően nem tudunk semmit se magunkról, se másokról. Mennyit mondogatják itt is, ott is, hogy a gyereket együttérzésre, megértésre, összefogásra, egyenlőségre, meg mit tudom, mire kell nevelni. Most ez a divat. De senkinek nem jutott még eszébe, hogy először nekünk kell megtanulnunk valamit magunkról és a saját érzéseinkről. A saját félelmünkről, magányunkról és dühünkről. Itt állunk kiszolgáltatva, tudatlanul, tele rossz lelkiismerettel és összetört ambíciókkal. Tudatosítani egy gyerekben, hogy lelke van, szinte illetlenség. Úgy néznének az emberre, mint egy cukrosbácsira. Hogy fog az ember valaha is megérteni másokat, ha magáról sem tud semmit?
Ha harc - hát legyen harc!
Már te is a citátumon bolyongsz?
Mindennek megvan a maga helye, és mindennek ott kell lennie a maga helyén, mindig is ez az aranyigazság érvényesült a sikeres családokban, ahogyan számos bizonyíték van arra is, hogy a kötelességek pontos rendben történő végrehajtása a legjobb védekezés a káosz démonaival szemben.
Az ember az egyik nap még vekkerre ébred, reggelizik, munkába megy, veszekszik, nevet, szeret, mosogat, aggódik, hogy a hó vége előtt kiürül a számlája... nem is gondol arra, hogy minden, ami körülveszi, egyszer csak elillanhat. Még ha tudja is, hogy a világ változik. Még ha látja is a hőmérőn. Nem gondol ilyesmire mindaddig, amíg egy nap nem a vekker hangjára, hanem kiáltásokra ébred.
A tanároknak jól tápláltan kell elmenniük az iskolába, hogy elviseljék azt az embernyúzó munkát, amellyel a tudás fáit vagy akár csak apró bokrait elültetik egy olyan talajba, amely az esetek nagy többségében inkább puszta fenyér, mint termékeny föld.
Az üzleti élet bővelkedik a kelepcékben és a tévutakban, egy igazi varázsládika, teli váratlanabbnál váratlanabb meglepetésekkel, az embernek mindig résen kell lennie, számítóan és alattomosan kell viselkednie, de úgy, hogy az ügyfél észre ne vegye a kifinomult mesterkedést.