Az én anno 2005-ben szalonból vásárolt Peugeot 306 1.6 HDI-m ma már Tibi barátom tulajdona 8 éve.... soha semmilyen probléma nem volt vele. Igaz évente, max 10e km-enként olajcsere volt rajta a gyári 20e km-s előírás helyett.... az autó ma is makulátlan, törésmentes stb. Nekem mondhatja bárki szitokszóként a francia autót, csak mosolygok. Használtam Renault Cliot is, 2.0 Sportot, azzal sem volt soha semmi, pedig az kímélve sem volt....
Egyetlen autóm volt, amivel rábasztam anno, egy Audi A2, igaz ott a robotváltó volt a gyenge láncszem, egyéb tekintetben nem lehetett belekötni....
Oké oké... majd az élet igazolja... bár leginkább mindig a szomszéd haver stb mondja a tutit aztán meg csak lesünk mi van a másiknál.
De ez az élet rendje.
A franciát szitokszóként használom, mert nem egy csuda német wágen, csak egy kis francia bizbasz.
Amúgy a "minőségi" török összerakás lehet jobban sikerült, mint a francia.
A kérdéseim inkább arra irányultak, hogy mi vált ki márkahűséget, vagy kocsi "megtartogatást", ha mondjuk 300.000 km alatti futással is a alap kenési elvnél nagyobb mennyiségű olajat eszik.
Tudta ezt az Opel és a GM a saját tesztjei alapján, csak szartak rá.
Én sem maradok a Renault-nál, ha váltok, lehet bármi más, ami jó.
Nem értek hozzá..... én először a vezényszóra tanítottam meg aportirozasnal. Először csak a fogd és ereszd parancsokra (egyhelyben), utána a visszahozasra.... jutalom falat csak a helyesen végrehajtott feladat ért járt. Én is a jutalmazás elvű oktatásban hiszek....
de hat én nem értek hozza, csak tanították nekem is, igaz BH, IPO/HPO (engedelmes, őrző-védő) vizsgát azért letettünk
Hátul-oldalt,ahol nincs fog nyugodtan be lehet nyúlni a szájába, nem fog megharapni és nem kell nagy kényszer, rögtön engedi az apportot. Egyet értek Inivel, kell, hogy tudja, hogy ha nem engedi el, akkor el is tudod venni, mert a te akaratod érvényesül... nem okoz ez törést a kutyaban, csak megtanulja, hogy nem ő irányítja a folyamatot.... de majd mindjárt elmagyarázza valaki, hogy ez hülyeség
én megfogtam a torkán a bőrt erősen, aztán száján hátul feszít labda és kint van
utána dícsértet dögönyőzés stb
mindig kell egy kis fimom erőszak, csak pont annyi hogy ha nem teszi meg az kellemetlen is lehet, ha megteszi jön a jutalom
persze a libsi állatvédők mást gondolnak de leszarom
virsli karika pont elég jutalomfalatnak
Ki kéne alakulni a reflexnek,é egy idő után már nem kell jutalomfalat sem.
Szakirodalom.
Csak ez a blöki órákig birja,zsákszám a jutalomfalattal.
Asszem áttérek a virslidarabra.
Egyetlen autóm volt, amivel rábasztam anno, egy Audi A2, igaz ott a robotváltó volt a gyenge láncszem, egyéb tekintetben nem lehetett belekötni....
De ez az élet rendje.
Ha Anyu s Apu következetesek és nem idióták, akkor nem nagy dolog!
13 éve csináljuk s normális a gyerek (meg a kutya is)
Amúgy a "minőségi" török összerakás lehet jobban sikerült, mint a francia.
A kérdéseim inkább arra irányultak, hogy mi vált ki márkahűséget, vagy kocsi "megtartogatást", ha mondjuk 300.000 km alatti futással is a alap kenési elvnél nagyobb mennyiségű olajat eszik.
Tudta ezt az Opel és a GM a saját tesztjei alapján, csak szartak rá.
Én sem maradok a Renault-nál, ha váltok, lehet bármi más, ami jó.
Olyan mint a gyereknevelés.
Ha kb. 6 éves korig nem jól teszed le az alapokat, akkor a fene megette!
Még birkózik a párnájával.IS.
de hat én nem értek hozza, csak tanították nekem is, igaz BH, IPO/HPO (engedelmes, őrző-védő) vizsgát azért letettünk
Hátul-oldalt,ahol nincs fog nyugodtan be lehet nyúlni a szájába, nem fog megharapni és nem kell nagy kényszer, rögtön engedi az apportot. Egyet értek Inivel, kell, hogy tudja, hogy ha nem engedi el, akkor el is tudod venni, mert a te akaratod érvényesül... nem okoz ez törést a kutyaban, csak megtanulja, hogy nem ő irányítja a folyamatot.... de majd mindjárt elmagyarázza valaki, hogy ez hülyeség
utána dícsértet dögönyőzés stb
mindig kell egy kis fimom erőszak, csak pont annyi hogy ha nem teszi meg az kellemetlen is lehet, ha megteszi jön a jutalom
persze a libsi állatvédők mást gondolnak de leszarom
virsli karika pont elég jutalomfalatnak
Szakirodalom.
Csak ez a blöki órákig birja,zsákszám a jutalomfalattal.
Asszem áttérek a virslidarabra.