Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha már jutalomfalattal tanítod, akkor ne várd el hogy anélkül csinálja utána, az, számára a játék része lesz.
Nem tisztel téged a kutya se...
Macskát kell tartani, az legalább úgy tesz, mint akinek te vagy az Isten - amíg eteted amúgy pont szarik rád az is
Ahhoz eléggé kemény szerszám szükségeltetik!! Löttyedt lógó elhajló nyelű szerszámmal nem lehet az üllőn "kalapálni" ! Még légycsapásra sem alkalmas. Pálinkás madárdalos (varjú) szép jó reggelt kívánok Motorosok!
Folyamatosan keremezek,szarik ra.
Mitcsinaljak verjem meg?
Vagy mint a viccben.

-ha a kutyam rosszat csinal adok neki 1 kg húst
-de hat a kutyak szeretik a hust
-ha az orrukon keresztul tömik fel nem
F@sz üsse ki szömödet!
Vagy buzilibsi mint druszám.
Attól az neki még játék,neki az a lényeg.
Tényleg kell aggódnom? Manual szerint 1,9l benyát kéne egyen a babszi 100on. Ehelyett 2,0l eszik. Olaj fogyasztása normális tankoláskor szemre löttyintek a tankba motu 2t-t. Jó ez így, vagy ugorjak ki a pinceablakon?
Dehogynem..... magadra huzod és légzsák lesz
Köszi rendi vagyol nem kell mert babszira sem jó.
Mondom.... autóra tudod feltenni ha 17-es lenne a felnid
nekem a bullterrier csak akkor adta oda ha azt mondtam neki "kérem" amúgy ki sem lehetett szedni a szájából
a többivel nem is kínlódtam ilyenekkel
a bull sok mindenre meg volt tanítva
a mostani csak atrra hogy tudjon állni a 2 hátsó lábán
A nyári styling 43, a téli meg styling 53 felnin van.
Így lehet rászoktatni a kutyát, hogy ne a játék legyen a lényeg, hanem a jutalomfalat.... praktikus....
180as a gyári méret ettől nem térünk el. A télim autón 195ös a nyári meg 225.
No,blökinél eljutottam oda hogy mindig visszahozza a labdat,de odaadni az istennek se hajlando. {os3.Kitepni a pofajabol nem kene.
Szakirok a jutalomfalatot mondjak.
Ok,proba.Egy zak jutalomfalat,labda,hozza vissza,leejti,kapja az anyagot,kurvajooooo.
Amint nincs kaja ujra nem adja.
Aztan van hogy elfelejti a labdat elhozni,de kell a cucc.
Amikor felszed a foldrol valamit,fadarab,kavics stb jutalomfalatra kikopi,most raallt hogy direkt keres kavicsot hogy kapjon jutifalatot.
Mar a kutya is kapitalista
Van még egy jó állapotú 190-es hátsó gumi itthon.... sztem az neked az autóra lenne jó
Végülis igazad van - nem fogod elérni a 100 ezret, hacsak nem élsz még 30 évig
Én a tompítottat nem annyira szeretem, fent mintha elvágták volna, hiányzik egy kis szórt fény - túl jóra csinálták ezeket, hogy baszná meg az EU. de erről már volt itt szó a múltkor. A LED refi telibe tolja, de arra meg pont emiatt villognak már egy km-ről, hogy vegyem le szóval sokat kell tompival menni.
A három napos hétvégéből csak holnapra ígérnek jó időt, én is akarok valamerre csavarogni (Mecsek). Ha a zasszonynak lesz kedve hozzá, akkor az ablakos dobozzal megyünk, ha nem, akkor meg motorra ülök. Nekem mindegy, mindkettőt tudom élvezni.
Na legyen ilyen is. Pirít a szmöre, délután kinézhet egy laza lődörgés...
Nem bántásból, de:
Furcsa ilyeneket olvasni egy Tháliástól Azt se tudom, miért emlegeted állandóan, hogy "francia" hisz csak a márka az... török, amit a 20 éve kifutott Clió terveivel és szerszámaival csináltak, a helyi piacra, olcsó autónak - ezért tették rá azt a rendkívül ronda koffert a török "dizájnerek" Ilyen elv mellett a Zsiguli olasz autó volt
Minden motor eszi az olajat, ez a kenés elvéből fakad. Ha látszatra nem eszi, ez azért van, mert felhígul üzemanyaggal és korommal (dízel) - Pittabá meg örül, hogy neki milyen jó autója van, mert 20 ezer után is nívón van
A turbók jobban eszik, mert ott a csapánynál mindenképp résveszteség van, nem turbóst meg már szinte nem is tudsz venni 5 évnél fiatalabbat nem mindenkinek a 15-25 éves sáv jön be
Remélem hamar ledobálja őket, azt jó lesz a kis gyöszömre ingyenmidegybe elfogadom.