Az ütve csavarozóknak pont ez a lényege hogy nagy de rövid impulzusokkal hajtják be/ki a csavart. Átlagban nem kell nagy nyomaték, de az ütéseknél extrém mértékű is lehet a nyomaték.
Tehát egy benzines behajtónál fogni kell rendesen, de ugyan az ütve csavarozóval erőlködés nélkül is meg van.
Pl. kerékanyát meghúzni, leszedni csak úgy lehet ha rögzítve van a kerék. Légkulccsal simán szabadon forgó kerékről is könnyedén leszedhető, meg felrakhatú ugyan akkora nyomatékkal.
Természetesen ez is olyan mint az áttételezés. Minél erősebb, annál lassabb, de a csavaroknál jellemzően csak egy nagyon rövid szakaszon kell a nagy nyomaték.
akikor még gizda voltam pajszerral szedtük le az ifáról
a sofőrrel ketten kb annyi súly lehettünk kint most én és mint az ovodások megpróbáltunk ugrálni egyszerre a rúdon
az akció sikeres volt, de nem volt egyszerű
a reklám azért van hogy felkeltse a figyelmet, a teszt van azért hogy megmutassa mit bír a készülék
nem is értem hogy tud a nép vásárolni bármit anélkül hogy megnézne előtte pár homemade teszt videót
persze itt is lehet csalni, de mégsem reklám szintű az átbaszás
Gondolom próbáltál már rásült kamion kerékanyát leszedni, addig a nyomatéksokszorozó volt a nagy okosság én is azt használtam, de nehéz és lassú, ha nem magam használom ezt az akksis cuccot én sem hinném és mág bírja is mert 6 kerék lett le-fel rakva.
nekem 2004- ben volt 70 felé egy akkus fúró+ütve csavarozó
a fúró nem volt egy nagy szám le is lett égetve de a csavarozó nagyon jó volt
akkoriban kb egy havi munkabérem volt a szett
ehhez mérten nem is olyan drága az az eszköz amivel levetted a kereket
Milvóki biztos jobb, mint a lidis, de azért reklám videó ez Kiszáradt talpfából kicsavarni még egy 1/2" kis crova szárral is menne Olyat nem mutattak, ahol a friss impregnált aljba BEcsavarják a szűz lukba Amikor ilyet láttam csinálni, akkor ketten fogták a benzinmotoros behajtót
Tegnap kerékcsere volt a pótkocsin és adtak egy akkus ütvecsavarozót, kérdem ezt minek? Szedd le ezzel, tény, hogy nagyobb volt mint a lidl-s, de nem huttem, hogy menni fog, nekiálltam oszt leesett az állam, azért a rásült kamionfelnit kézzel kb másfél-kétméteres pajszerral lehet meglazítani, de ez leszedte mint állat, kérdem a karbantartót, hogy ez mibe lerült? Azt mondta, vogy 250000, egyre jobbak az akkus holmik.
Egy nő egy állatkereskedőhöz fordul segítségért:
- Az utóbbi 2 hétben négyszer is betörtek hozzánk, házőrző kutyát szeretnék!
- Óriási szerencséje van asszonyom. Van egy szuper kutyánk. - És előhoz egy macskanagyságú ebet.
- Ez lenne az??
- Megmutatom, figyelje mit tud! Harcikutya, a garázsajtó!!
- HRRRR...
Garázsajtóból forgács...
- Harcikutya, a kőkerítés!!
- HRRRR...
Kőkerítésből sitt...
Viszi haza az asszony a kutyát, otthon a férje nézegeti:
- Mi ez az izé?
- Ez egy harcikutya!
- Harcikutya, a tököm...
- HRRRRR...
Tehát egy benzines behajtónál fogni kell rendesen, de ugyan az ütve csavarozóval erőlködés nélkül is meg van.
Pl. kerékanyát meghúzni, leszedni csak úgy lehet ha rögzítve van a kerék. Légkulccsal simán szabadon forgó kerékről is könnyedén leszedhető, meg felrakhatú ugyan akkora nyomatékkal.
Természetesen ez is olyan mint az áttételezés. Minél erősebb, annál lassabb, de a csavaroknál jellemzően csak egy nagyon rövid szakaszon kell a nagy nyomaték.