Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

9-én kezdek de reggeles leszek így ha du. is de össze fut6tunk...
Én augusztus 2. hetén leszek szabin, 8.-ra elkészül a vas, aztán ha jó időnek nézünk elébe, akkor már hajnalba útra kellek , meglesem máá magamnak a cseszneki várat, meg a kis tengerünket közelebbről.... mert utána megint csak a munka
De várom már
Már beszéltük az utolsó 7végét a hónapban, szesztifesztivál kollégákkal a Bakonyban, utána egy hét nyaralás a nyugalom szigetén. Na onnét lehet gurulni majd akár minden nap...
Jövő hétvégén autós motoros kiállítás Zamárdiban a szabad Strandon. Szombaton én is lenézek. Gyere akkor arra. De ne készülj rá nem akarok elázni.
Tököm tele, többé nem készülök rá, akkor hátha szerencsém lesz az időjárással...
Hangulat az volt. Pont egyszerre kerültünk sorra a kamionban annyit röhögtünk attól féltem a dokinő melléböki azt a szart. Mondjuk a vonulásról lemaradtunk mert pont akkor folyt belőlünk épp le a vér. Bár utólag nem is baj mert dögrohasztóan meleg volt.
Itt szakadt mikor indulnom kellett volna. Gondol6od szétkúr az ideg, már csak a véradás miatt is meg kutya képeit elnézve nagyon jó lehetett a hangulat.
Pocses nem jön ez össze neked. Mi majdnem megrohadtunk melegben egy kósza bárányfelhőt alig láttunk.

Fej fájásra, beousziltam egy kicsit meg egy nagyot
Már sokkal jobb
Evvan. Meglessük a gyapotszedőt délután a deszkában.
Pesten még süt
De már gyülekeznek a felhők
Szerintem ma csak ivászat lesz
Badacsonyban süt!
Indulj el nyugodtan, majd megszáradsz
Most kell enni.... Amikor jól esik...
Oké drága örülök neki, de rajtam ez nem segít, szépen szakad az eső, hogy baccná+.
Pedig a főváros közelében verőfényes napsütés van
Csodásan esik egyre nagyobb intenzitással, akkor asszem ennyi a mai véradásos guriga.
Sisak kamerat szeretnek vasarolni esetleg tippeket tudnatok adni vagy linket hogy miylet vásároljak es honnan rendeljek20000 ft nal tobbet nem nagyon szeretnek ra aldozni.
Ebayen nezegettem parat onnan erdemes ilyet rendelni.
Elég az ablakon kinézni...
Ezt nézted? Elég betyáros arra felétek a helyzet...
http://www.idokep.hu/felhokep
Itt egyenlőre süt a nap.
Okés.
https://m.met.hu/figyelmezteto kutya egy időnek nézünk elébe asszem
Teljesen jó, hacsak nem esik akkor kilőve.
Öreg ember ül a vonaton. Egyszer jobbra dől amikor a többi utas visszasegítik. Aztán balra dől és ugyancsak visszasegítik. Aztán előre dől és megint visszasegítik. Az öreg mérgesen megszólal. Hagyjanak engem békén, semmi bajom nincs, csak egyet fingani akartam.