Én augusztus 2. hetén leszek szabin, 8.-ra elkészül a vas, aztán ha jó időnek nézünk elébe, akkor már hajnalba útra kellek , meglesem máá magamnak a cseszneki várat, meg a kis tengerünket közelebbről.... mert utána megint csak a munka
De várom már
Már beszéltük az utolsó 7végét a hónapban, szesztifesztivál kollégákkal a Bakonyban, utána egy hét nyaralás a nyugalom szigetén. Na onnét lehet gurulni majd akár minden nap...
Hangulat az volt. Pont egyszerre kerültünk sorra a kamionban annyit röhögtünk attól féltem a dokinő melléböki azt a szart. Mondjuk a vonulásról lemaradtunk mert pont akkor folyt belőlünk épp le a vér. Bár utólag nem is baj mert dögrohasztóan meleg volt.
Itt szakadt mikor indulnom kellett volna. Gondol6od szétkúr az ideg, már csak a véradás miatt is meg kutya képeit elnézve nagyon jó lehetett a hangulat.
Sisak kamerat szeretnek vasarolni esetleg tippeket tudnatok adni vagy linket hogy miylet vásároljak es honnan rendeljek20000 ft nal tobbet nem nagyon szeretnek ra aldozni.
Ebayen nezegettem parat onnan erdemes ilyet rendelni.
Öreg ember ül a vonaton. Egyszer jobbra dől amikor a többi utas visszasegítik. Aztán balra dől és ugyancsak visszasegítik. Aztán előre dől és megint visszasegítik. Az öreg mérgesen megszólal. Hagyjanak engem békén, semmi bajom nincs, csak egyet fingani akartam.
De várom már
Fej fájásra, beousziltam egy kicsit meg egy nagyot
Már sokkal jobb
De már gyülekeznek a felhők
Szerintem ma csak ivászat lesz
Ebayen nezegettem parat onnan erdemes ilyet rendelni.
http://www.idokep.hu/felhokep