Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na mentem, nyomjátok, ez jó nap.
Oszkár mindenben utazik, amiben bele lehet ülni valami jóba.
Nem tudom! Ahogy azt sem, hogy Oszinak van egy ilyen vállalkozása.
Ez még nem minden!
Milyen lehet a rugalmas utas? Nem oda viszed ahová kell neki, de jó úgy is?
Ok, Te nyertél. Berosálok....
Mióta az LFP lecsendesedett itt lehet jókat derülni a szép magyar szófordulatokon!
Nyomjátok, már esek le a székről. Most éppen Zoli vezet, de csak nyúlfarknyi az előnye, behozható.
Nézz tükörbe! Csak egyszer! Utána nem kell többet! Olyan paradox vagy, hogy öröm olvasni, nekem már válaszolnom sem kell nagyon szopatod magad!
Látom a kép megtette a hatását! Csak nem elpukkant a nem létező agyad?
Ezt mondta az egyik ápolód is mikor panaszkodott rád,meg azt is mondta hogy szökdösöl,állandóan internet elérést követelsz,nem veszed be a gyógyszered és az egyik ápoló arra is panaszkodik hogy nem szopsz olyan átéléssel mint régen.
Sajnálom,hogy tovább vitted a debil génjeidet,az a gyerek már eleve hátrányból indul
Nem beszélni englisch
Csináld jobban a copy paste-et.
Te beteg fasz.Vedd be a gyógyszered.
Frusztrált? Olvasd már vissza miket írtál Oszi galériájánál.... Te fehérjés szájú kis ratyi pöcs!
Azon nem is csodálkozom,ha más vágja hanyatt a csaját,mert egy ilyen frusztrált kis buzi nem tud teljesíteni semmiben sem Komolyan vagy gyereke ennek a debilnek? Szegény kölök..
Ezzel betaláltam a homoknak Clam, másból sem állsz, csak személyeskedésből, erre te rovod ezt fel másnak. Ekkora gyökér homár agyatlan egysejtűt még nem hordott a hátán a Föld. Az ilyen rothadó lumpen elemek miatt ótvaros a társadalom, ennek reprezentatív példája vagy mineden megnyilvánulásoddal. Sajnálom a családod, hogy kényszerből szóba kell álljanak veled, de legalább a nőstényedet más pakolja Akkor inkább dologozz bunkó, ne itt baszd a rezet
Nem, ha netán heterók akkor is szörnyű belegondolni milyen apák lennének és példák szerencsétlen gyereknek.
Buzi? Én? Kiszopja V4leone és a többi ratyi farkát ? Segítek! Te!
Olvasd vissza magad! Miket írsz másoknak, milyen stílusban személyeskedsz.... Kettőnk közöl te lehetsz a gyökér, sőt te egy jellemtelen senkiházi szar vagy!
Még csak a házasság engedélyezett, az örökbefogadás még nem. Ahhoz mégújabb baloldalra lesz szükség, de az LMP éppen most kezd elfáradni.
Az,hogy buzi vagy az egy dolog,de ne magadból indulj ki.Téged rútul elbasztak az ősök,és ez a külsődre is igaz lehet,hiszen belülről rohadsz,de bízom benne,hogy egyszer már elsorvadsz takonyláda!