Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nektek jó, akkor 12 körül Üvegtigrisnél tali.
Hali.Van egy suzuki gs250fw motorom és az elmult egy hétben azt vettem észre,hogy meleg állapotban gyengébb és lassabban vesz fel a fordulatot.Persze csak kis mértékben de érezhető!Továbbá meleg állapotban ha huzok egy pici öblítést az alapjáratra való visszatéréskor leseki a fordulat(nem áll le)és darabosan jár pár másodpercig!Ha kereszteződében meg kell állni vagy csak lassítani és vissza váltani pl:20km/h-ra gázadáskor szintén darabosan jár mint amikor kihagy a gyújtás de a gyertyák jók öntisztultak!Bizonyos fordulatokon meg van egy pici vibrácio ami miatt nem ad tiszta képet a tükör.Mi lehet a baj?
Tízkor találkozok Zsótti barátommal kis falunkban azt utána indulunk...
Még nem tudom, hogy hánykor tudunk menni.
Mi a tervetek eredetileg?
az egeret se nyomja agyon a szénaboglya
Nem nyomja agyon az a kibaszott nagy hegy...?
Most éppen a Badacsony alatt a '71-esen énekelteti valaki a motorját !
Szia drága megyek hacsak nem esik, jón barátom is a cefre metállal. akkor mennyünk Tátnak?
Szia. Jössz?
Elnézünk mi is arra.
Tinnye üvegtigrisnél.
Sok mindent! Fagyis lekváros kenyeret, finom volt.
Mit reggeliztél? Itt is süt a nap, neha befelhősödil, az idő alkalmas fürdésre, bojlerban van meleg víz.
Miért? Egyébként szép az idő nem tudom mondtam-e már! A gyerekek is jól vannak, ma voltunk kirándulni, drága a fagyi!
Hol lesz egyébként ez a macskás összejövetel?
Itt lesznek az aprók, ez az egyik ok, a másik, hogy tőlem nem vesznek , mert túl fiatal vagyok már hozzá!
Meg még hülye is ráadásul!
Baszomaszád Clam de hülye vagy te :D
Szia fecó józsi sándor benedek!
De már este van!
Vagyis volt reggel!
Szép az idő!
Szia! Vasárnap jössz a tigrincshez a véradásos buli tudod...
Pálinkás jó reggelt Tebeléd is!!
Reggelt
Kalocsáról, egy kis mátrai kanyargászást is bele kombinálva 16.00-ra kell az ifjúsági táborba érni, hamarabb nem lehet bemenni.