Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

biztos nem olyan gyökeret mint az anyád !
Tökmindegy, ha úgy érzem akkor leülök mesét nézni. Nem igazán hat rám a társadalmi nyomás :)
Clam, te kis buzibáró nem akarnál inkább videóblogot, ahelyett hogy itt járatod az okádék pofádat?
Nem! Nem nagyon foglalkozom a politikával, amíg elnök nem leszek. Ez is egy tipikus okostelefonos faszság, engem nem érint, de a társadalmat igen. Idióta az emberiség, ez van.
Lehet egy kerekezni vele, csak nem tudsz.
Fantasztikus szülői hozzáállás.....
Tehát a millenium generáció is használja nem csak a kis csírák, miért nem is csodálkozom....
Gondolj bele milyen gyermeket nevelne egy VR46N és egy V4leone.....
Ahhoz képest nem, sőt! Arról a pokemon buziságról most olvastam, te jó ég.....

az a múlt
de én csak hallottam ám
ezen én is agyaltam már, de nem jöttem még rá hol ment a dolog félre
ha tippelni kellene akkor az olcsó internet-pc-telefon stb kürül kellene keresni a hibát
túl gyorsan lett túl sok minden
30 éve még dobókockás játékaink voltak.......
A feltöltőkártyát se hagyd ki! Vagy azért már extra járt?
jó párat rá lehetne beszélni.... tuti nem én lennék álmaik hercege, de biztos megállna annyi amennyit le tudnék szurkálni
persze nem ingyen, de mikor volt a szerelem ingyenes??
még a zp-ben is elvártak előtte pár boroskólát, még a legalja is
Vagy egy másik fejre....
Annyiból telne ennek a ganyé lének arcplasztikára.
Meg Viktornak ad tanácsokat szociológiából....azt hiszem havi nettó 1millka körül....
Ő vezeti a prosztócigó felzárkoztatós önellátós segílymentes poGramot is ugye.
Ja és ne hagyd ki a Hegedűs Zsuzsikát,aki a cigányoknak csirkét oszt... A múmia sírva menekülne mellőle...
Elmentek Dubajozni!
Eszembe nem jutna így megfordítani a gépet igaz ilyen susnyásba sem járok vele.
Tényleg,az eltünt én a Vadai-val vagyok így.
Amúgy így is tovább bírtam, mint Lendvai Ildikót. Azt nem lehet kibírni, a hazámat eladnám, csak hogy ne kelljen hallanom. Mondjuk ő is azt tette.
Még a trippert megérteném.