Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt te mondod ? Nezzel mar tukorbe.
Az úgy kezdődött, hogy tiltott az SM decemberben.....
kecccc :D :D Régen te nem is írtál szinte sehova, csak nagyon jó minőségű képgalériákat töltöttél fel. Mivé tett téged is ez az oldal :)))
Az jól látod.
Áh nem,kizárólag rólad,nem ismerek velem együtt olyan embert aki nálad több időt áldoz az SM-re.
És még mindíg egy szánalmas homokos transzvesztita vagy.
http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=news&nid=2783&session_id=wwzrxbiUHxKqsoidysXmakCfWycPUyHr&g=motor_cikk
Te magadról írsz vazze.... Ilyen ez az öregedés, nem tiszta már az agyad, mondjuk sosem lehetett az. Több topikba írsz, mint ahány rajongóm van.
Azokat nem kell keresni, mivel én fotóztam. Nem tudom mi az a paint, nem használom.
Te sok csipszet ehetsz, ebből ítélve....
Minden általam írt topikban mindennap bármikor ránézek clam féle faszságot látok.komolyan gondolkodok azon hogy te hogy alszol és mért nem koptak még el az ujjaid annyi baromságot nyomsz az összes topikban.
De bizonygatod hogy te nem.................ekkora sötét idióta homárt.
A műmájer a lakmuszpapír.
Gyakorlatilag a napod rámegy hogy kikeresd a képeket,kommentáld óránként enterrel kiírd a Gpussy feliratot,és még időt szakítasz rémgyenge paintel készített képekre is.

Elég beteges.
Eszel rendesen vagy csipsz és ásványvíz szörpel a menű a gép előtt?
Segítek.... Az, hogy beírok egy topikba egy hónapban egyszer nem ugyanaz, mintha naponta aktív lennék. Fogadd el, te vagy az SM lakó ratyi kretén, ez van.
Hülyefaszomratyitranszvesztita még a daytona topikba is lököd a faszságaidat nem csak a galériáidba.
Vadbarom.
GSXR topik,a motogp-ba is 24 órából 23-ban csak te lököd a hülye dumát.
Nézz már utána hány topikban te vagy az első.
idióta sötét balfasz.
Idióta.... 99%-ban a saját galériáim alá kommentálok. Ami azért nem ugyanaz, mint az összes topikban napi szinten aktívnak lenni. Segítek számolni, mert látom sötét vagy, mint a motorosrucikád. Ha felteszek 1 galériát és a 3 topikba is kommentelek amit említek az 4! De ez nagyon nincs így, mivel csak ide írok inkább az ilyen ratyiknak mint te. Ellenben te az összes topikba bepofázol... Akkor 4 vagy 44 a több?! Idóta.
Ember amennyi faszom galériát,képet kikeresel és felteszel minden hülye szart kommentálsz mindenhol csodálkozom hogy egy nap egyszer szarni is elmész basszus szóval ezt rajtam számonkérni egy fórumos csúcstartónak tényleg balfaszra vall.
Ott nincs élet! Persze ha ott is megjelennék,lehet lenne! GP Pilot vagyok!
Segítek számolni, mert látom nem megy....GSX-R, Csajos és Üzenőfal, ez akárhogy nézem csak 3 topik, mellesleg egyikben sem vagyok több éve, mint te az összesben!
Ja és a legviccesebb hogy a gsxr600-ban na ott sosem vagy.

Nincs neked egy 600-as szemétládád?
Nézz már tükörbe.... Nem én írok mindenhova.
Csak a GSXR1000,Műmájer,Üzenőfal,FZ6,SV,GS500,MotoGP,CBR600,XX ember én csak téged kergetlek.
Nézz már tükörbe.... Nem én írok mindenhova. A gyógyszerhez pedig ennyit, bár itt a képen épp a beöntést várod....
Figyelj mindenki tudja, hogy egész nap itt vagy minden fórumban jelen vagy. Nem gond ez, de azért nem ártana már bevenni azt a kurva gyógyszered.
Figyelj mindenki tudja, hogy egész nap itt vagy minden fórumban jelen vagy. Nem gond ez, de azért nem ártana már családot alapítani, még talán nem késő!
Az igazságtól távolabb vagy mint vader obivantól.
Elhiszem, hogy fáj az igazság!
Egészségetekre váljon a hideg serital! A Trollok etetése hatóságilag tilos! Inkább igyatok!!
Ez egy szar paint te milleniumi transzvesztita balfasz.
Te fekszel a kórházban szenilis vénkretén!
"Ennyire sötét buta gecit,mint Te,még nem hordott a hátán a föld! Tényleg nincs jobb dolgod,minthogy ilyeneket keresel a neten? Szánalmas egy féreg ember vagy!Na további jó szórakozást szerencsétlen kis pöcs!"
Mivel egy kb. 10 másodperce guglis keresés eredményét belinkeltem..... Bezzeg aki a rendszámom alapján akart megtalálni, vagy utazna értem 300km az nembeteg. Igazi paradox köcsög ez a VR46N, olyan mint Leone.