Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó sok sörösüvegbe engettünk ki benzint........
akinek volt sok azt mindig levettük pár palackkal
Igen, csak mi betöltöttünk 2 liter benyát, amivel kinyírtunk egy szett barum gumit, egy kuplungot és egy készlet blokk tartó szilentet, úgy mentünk vele. Nem azért ültünk rá, hogy a többi gamer seggarcot etessük vele. Másképp voltunk gyíkok.
azért ne feletjük el azt hogy mi is voltunk kis gyíkok
amikor rákerültem a etz250-re vigyorogtam egy hétig utána olyan jó volt
csak akkor még nem volt ilyen nagy a közlési kényszer
Tragédia.
Most szarik vagy motorozik?
Nem tudtam eldönteni.
tök jó az a gs500
ha ilyen 160-170 centis kis vakarék lennék tuti avval járnék
egyszer a ténérém mellé állt egy ilyen aztán hirtelen azt hittem odaellett a parkolóba a ténéré
A legjobb amikor a gs500 gyakorlókört megy. " amikor érzed hogy megy a motor"

És a legrosszabb hogy erre van igény. Gondoltam beleolvasok a kommentekbe, hátha tanulok valami jó új oltásokat, ere baszki csak dicsérik meg nyáladzanak.
Sírok.
Köszönöm, hogy ezt megosztottad velem, sikerült megerősítened abban, hogy jó irányban vagyok. Ha ez a fiatal generáció, akkor tisztelettel várom a csecsen dandárokat, a benyomuló finn terroristákat. Kérem végezzék ki fél Európát, köszönöm. (A hugyos kis nyomorékját baszki.)
Cápa, megtaláltam a neked való ellenfelet. Nézd meg pár videóját :D

https://www.youtube.com/channe...
Egy cigánynak itt a városban elkoboztak egy VW Golf 4-et úgy,hogy már egyszer le is volt műszakizva(külföldről hozták)és a következő műszakin dobta ki a gép,hogy körözött... Na ez se gyenge...
szörnyű miket ki nem derítenek
havernak volt egy "lejárt okmányos" motorja ami végigment vagy 5 gazdán
még rendszám se volt mert "leadták" csak egy forgalmi
okmányiroda kinyomozta hogy ki az utolsó vevő és "forgalomba állították"
kifizette a sok évi adót, biztosítást aztán össze kellett szedegetni az összes adás vételit majd névre írták
utána közölték ha gondolja most már ki lehet vonni a forgalomból véglegesen is.......
pontos kifejezéseket nem tudok, de valami 200 felé állt meg neki a móka
Még olyan is előfordul6,hogy elkezded az ügyintézést és el is kobozzák a szerkezetet,mert kiderült,hogy kint lopták.... Járt már így ismerősöm...
Hogyne. Mindjárt adom a kerületi okmányhamisító elérhetőségét.
Külföldről behozott quad forgalomba helyezéssel kapcsolatban tud nekem valaki segíteni? A quadnak papírjai nincsenek.
Nekem a vázon van,és nem ki,el,az a szar aluminiumból van.
Nem az a kérdés, hogy hol a támasz helye, hanem hogy a Ducatin kitört volna-e a megfordítós mutatványnál.
Mentsegukre szóljon, de ha nem akarnak méter hosszú támaszt, akkor ott a helye. Ducatin teherviselo elem a blokk és a vazkialakitas miatt nem nagyon tudod hova rakni.
De itt egy Britten.
Nah ennek nem hogy oldaltamasza nincs, de még váza nincs.
A Cagivát azért nem hasonlítanám a Ducatihoz. Az egy olyan gyár, akik valódi tudással rendelkeznek a motorépítés terén. Nem a 100 éves szabadalomból élnek és a német meg kínai mecénások pénzén alkotgatják a vitrinmotorokat.
'82-ben még a vázra tette a cagiva
Megint a picsogásoddal van tele az oldal Clam. Csak a buzik picsognak ennyit: moderáltak itt, moderáltak ott, az meg beszólt, ezt itt tiltom, annak ott milyen gépparkja van, amaz meg rohadjon meg mert ezer sor4-e van. Nem unod még magad makklefety? Valamikor itt írtad nekem, hogy van gyereked. Nem érzed magadat egy raklap szarnak, hogy itt baszod anyádat folyamatosan és nem vele foglalkozol? Ja, elhagyott a nőstényed mert buzika vagy ráadásul kis pöccsel, így már más kúrja izomból? Akkor bocs...
Olaszok és néha a Honda.
milyen idióta elme tervez egy oldaltámaszt a blokkhoz rögzítve
Mindezt enduro motorral laza talajon. Néha szóba kerül, hogy antiszoc vagyok, bomlasztom az egységet és piszkálom a motorostársat. Hogy miért. Mért? Ezért! Itt tartunk baszki? Ez a motorozás, a motoros oldal és ez a remek tipp? Az nagyon fasza.