Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Micsoda nagy ötlet ! Az oldalsztenderek pont erre vannak kitalálva ! Pl egy Ducatinak pont kiszakadna a blokk oldalából a sztender rögzítő csavar mivel nem a vázat tartja ! Na meg egy Gold Wing-et is szívesen ringlispileznék szívesen , mert ugye álltalában azokkal nehézkes a tili toli ! A videóban bemutatott szarokkal pont nem kéne szarakodni , egyesbe nekiugrasztanám kicsit az emelkedőnek míg a láb leér ,, aztán engedni visszagurulni , ha kell mégegyszer , aztán go ! Nagyon hasznos videó , annak aki nem motoros , és babakocsit tologat pl a Börzsönybe és az erdei ösvényen útjába akad egy lezárt enduró!
Még nem de pillanatok múlva...
Jo reggelt hétalvók. Hasatokra süt a nap!
Előfordult már Veled, hogy sok hosszú tili-tolival tudtál csak megfordulni egy szűk helyen? Persze olyankor szakad az emberről a víz! Inkább fordulj meg másodpercek alatt, és már hűtheted is magad az áldásos menetszéllel! :)

Ezúttal egy nagyon rövid, de annál hasznosabb videóval jelentkezünk:

#MotorosTippek - 180 fokos fordulat, avagy hogyan forduljunk meg szűk helyen?

http://youtu.be/fktuaLuRpwc
Vagany
Csak tetszem neked mi?!
Nem! Amúgy is csini kis arcocskám van!
Szakadt volna az anyjába a feje,a lakatos törpének
Nincs olyan szerencsénk.
Viktor ezt már rég tudta....
Mit,a pofádat?
Még nem, de ha moderálják a galériám megint akkor befogom!
Mindenhova betetted te farok?!
Moderálnak a ratyik, közbe színvonalat hozok az oldalra!
Sziasztok! A linkelt tömítés szerintetek úszóház tömítésként jó lenne?
http://www.gambitgi.eu/sites/d...
Úgy legyen.
Remélem jönnek!
Pedig mehetnének motorral, mert hétfőtől már kiváló idő lesz.
Nem tudom itt most nagyon hulladék idő van , várom őket , legfeljebb nem motorral hanem autóval . Holnap estefelé jönnének várom őket. Én is szakadó esőben mentem, mikor hozzájuk motoroztam.
Jó estét neked is! Köszi az infót. Na holnap jönnek Laciék?
Jó estét István! A bolsik által gyűlölt, a valóságot hangoztató a hallgatását zavaró adással nehezítő Szabad Európa Rádió-ról (SZER)-ről van szó
Abból a fajtából most van gazdagon...
Az minden SZIR-SZAR-t közöl....