Vannak emberek akiket bánt az, hogy a lakosság 90% semmirekellő szar ember, tanulatlan, félmunkát végző, inkorrekt gyökér. Többek között engem is. Mivel nem rángathatok ki az autóból és verhetek félholtra minden embert, aki kidobja a szemetet - pedig legszívesebben ezt csinálnám - csak azt tehetem, hogy távol tartom magam az emberektől, minden tekintetben. A motorozás ugyan érdekelne, de még írott formában sem élhető meg normálisan az első mondatban említett tények miatt - tessék ugye megnézni a láncolajozós cikke. Ha valakinek a sportmotoros kompetenciája abban merül ki, hogy ír egy olyat, mint a szerző, a franc megeszi azt a szar napot, amikor felvették cikkírónak. Valamit vagy csinálunk jól, helyesen, kompetensen, vagy inkább ne. Miért? Mert pont ott fogunk tartani, ahol tartunk. És ez zavar. Tenni nem tudok ellene, de nemtetszésemet még kifejezhetem azzal az eszközzel amim van. Ember próbálkozik. Aztán emiatt megutálják őt. Ez nem zavar, mert én is utálok másokat.
Nyugodjon meg a rothadó lelked, hogy bizony már rég kész van! Veled együtt kb 2-3 ember gondolja úgy, hogy emeled az oldal színvonalát a jelenléteddel. Az kérem szépen rengeteg
Ráadásul az ilyen akkora önbizalommal van önmaga felé, hogy egy akadémikust simán lepipálnak. Csak azt nem értem , hogy a környezete nem veszi észre, hogy nincs vele minden rendben!! Vagy azok még olyanabbak?!
eddig abban a tudatban éltem hogy egy kicsit zavaros az agyam.... de ahogy olvasom itt a dolgokat rájöttem hogy nincs velem semmi baj, hiszen a tőlem sokkal-sokkal-sokkal idiótábbak sincsenek még rács mögött
tehát tökéletesen normális vagyok
Csírazsák, tudom, hogy nehéz feldolgozni a tényt, hogy szarba se vesznek, de a frusztrációdat ne vetítsd ki másra. Kutya egy ember vagy, illetve csak kutyaszar.Nem tudsz feltölteni semmit? Lejárt már az időd, Te birka!
Ezek szerint te lógsz a fütyikéjén! Nem véd senki, mi nem játszunk olyat Cápával, mint ti.... Ti egymás faszát szopkodjátok, ha igaza van az illetőnek, ha nincs. Cimborádnak? Te egy ratyitallér vagy! Kész van a mocikád? Látom galériát tettél fel,elég fos és guglis is!
Bárki is legyen Gilette,nagyon jól beszél Persze,Te vagy az első (és az egyetlen is),aki védi camillát.Elhiszem,hogy utálsz,de számomra elég egy nick is,hogy írjak a cimborámnak.
tehát tökéletesen normális vagyok