Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No lám, ebben egyetértek Veled!
Estéket...
Fifty-fifty....
Csak pár millenniumi generációs himringyo,erdektelenek,viszont téged a fél sm tagság egy kanál vízben is megfolytana.Ez viszont biztos forrás.
Téged biztos többen utálnak, mint engem!
Dehogynem.
Hoppá hoppá! Látod te ezt? Erről beszélek! A többség nem utál, csak csendben van! Ja és ha már valaki nem utál, akkor az egyből köcsög mi? Ezek vagytok ti...
Az előbb 2-3 embert írtam,de egye fene,legyél Te a 4.
agyrém ez az android telefon
egy értelmes offline program nincs rájuk
olyanokat tévesztenek hogy a lélegzet megáll
A 90% soknak tartom, mert magamon kívül nem ismerek csodás embert.
Én is! Az a durva, hogy a témák azóta sem változtak.
Meg az is kiderült hogy az az egyetlen helyes nézőpont van amit te látsz.
Állandóan szétszeded,hogylesz meg a 12000 km így?
Ez a mai párizsi mókáig nap téma volt, de már le is csengett. Majd megvitatjuk. Sziasztok.
Nincs neki eleje. Féket buzerálom meg a telót. Majd vasárnap össze rakom, akkor úgyis ott húzzátok a beleteket a hegyen jobb nekem itthon. Majd hétfőn szétnyírom.
a 90 az túlzás, ennyi tuti nincs
a tanulásról annyit hogy a jelenlegi helyzet szerint a munkáltatók jelentős többségben nem kívánja a képzett tanult munkavállalót
nekik csak egy biorobot kell minden motiváció nélkül
Inkább menj egy kört a kotlóval.
Most jut eszembe, hogy este már be leszek állva mint a gerely, szóval rám ne számítsatok! ... Jól van azért bőgi nem kell.
Amúgy tüled gyenge,nem üti a mércét mert csak a szokásosat mondod.
Mondjuk az tény hogy antiszociális vagyok. És viszonylag intoleráns. De legalább szerény nem vagyok, ami nagy hiba lenne az előző kettő mellett.
Te házhoz jössz a lófaszért.Miért?
Nem csak kíváncsi voltam mi lesz a reakció. Nem ült, gyenge volt. Meg rossz időben írtam, most megy haza mindenki. Na majd este.
Hát ezeken mindíg kibaszott jól szórakozom
Tehát mondhatjuk hogy a Cápa antiszociális és baj van a mentálhiénájával.