Azt tudjuk inkabb segits kicsit, milyen programmal lehet osszerakni kepeket time-lapseé, de hulyen hangzik ez mindenhogy na tehat felrakom a goprot belovom hogy 2,5secenkent csinaljon kepeket es milyen programmal tudom osszerakni ?
1. Csak a szerpentinen tudod megszorongatni, mert ott lassú a tempó és így a tempókülönbségek is kicsit.
2. Ha nem vennéd észre szerpentinen bármivel meg lehet szorongatni bármit. Robogóval is meg lehet a sportmotort.
3. A közút és a szerpentin nem ugyanaz. A szerpentin a 0,1%-a a közútnak.
Masok vagyunk. Nekem bőven elég a túramotor, a túragumival, külföldön, normális aszfalton amit ugye Te nem tapasztaltal mert a motorozás nem arról szól hogy túrázz vele. De amíg a túramotorommal a sportmotorosok 80%át meg tudom szorongatni a szerpentinen addig nem érzem azt hogy létjogosultsága van a sportmotornak közúton
"Nem mellékes szempont, hogy a készülékkel a láncszett élettartama is hosszabb lesz, azaz kényelmesebbé és olcsóbbá válik a motorozás"
A motorozás nem olcsó és nem kényelmes, de mindegy.
Lenne motorja, csak amikor éppen nem ugrik szét a blokkja, akkor összetöri. De ő legalább kergeti a fostelep V2-t, ahogy kell. Szét is megy mindig annak rendje szerint. Hehe.
Baszki, Nektek min nem tökéletes? Tökéletes a cordura ruha, tökéletes a só nehéz motor, tökéletesek pöcs dobozok, tökéletes a szar gumi, tökéletes a GPS, a headset, meg az összes többi hugyos buzeráns baromság ami mind nem kell a motorozáshoz. 640ezer km-t megy a DL, de szerintem abból 64km-nyi normális motorozás nem volt. És ezen onanizáltok.
2. Ha nem vennéd észre szerpentinen bármivel meg lehet szorongatni bármit. Robogóval is meg lehet a sportmotort.
3. A közút és a szerpentin nem ugyanaz. A szerpentin a 0,1%-a a közútnak.
A motorozás nem olcsó és nem kényelmes, de mindegy.